VeggieChallenge


Voor de derde keer wordt de VeggieChallenge georganiseerd. Hiervoor eet je een maand lang vegetarisch/veganistisch. Je bepaald zelf in welke mate je jezelf uitdaagt. Als je vegetarisch wil eten kan dat, als je al vegetarisch bent, kun je bijvoorbeeld een aantal dagen in de week plantaardig eten. Het begint op 1 mei, dus je kunt je nog inschrijven. De hele maand lang word je gesteund met tips via de e-mail, Facebook, en op de VeggieChallenge website. Op 1 juni wordt er een afsluitingsfeest gegeven middels het Viva Las Vega’s Food Festival.
Doe jij mee met de VeggieChallenge? Op mijn site vind je inmiddels al heel wat tips en recepten! Heb je vragen zoals wat je moet eten, waar je lekker uit eten kunt of welke sojamelk het lekkerst is? Schroom niet om ze te stellen, of je nou mee doet met de VeggieChallenge of niet.

www.veggiechallenge.nl

Posted by on 22 april, 2013

2 Comments

 • Elske

  26 april, 2013

  Leuk dat je wat over de veggiechallenge post! 🙂 Zal ik op de veggiechallenge facebook schrijven dat jij iets over de veggiechallenge hebt geschreven op je blog? Komen er weer mensen naar jou blog en kan ik anderen motiveren om ook de veggiechallenge onder de aandacht te brengen 🙂
  (Ik zit in het veggiechallenge team)

  • Laurie

   27 april, 2013

   Hoi,
   Natuurlijk mag je op facebook schrijven dat ik iets over de veggiechallenge heb geschreven! Zou je dan zo vriendelijk willen zijn de link hier achter te laten? Ik vind het leuk om even te bekijken wat je over me verteld hebt natuurlijk.

LEAVE A COMMENT