Producten die ik de laatste tijd uitprobeerde

Producten die ik de laatste tijd heb uitgeprobeerd @ Lauriekoek.nlAls foodie en blogger probeer ik graag nieuwe dingen uit. Dit is de verzameling van de laatste tijd, misschien zit er iets voor je tussen? Vegetarisch natuurlijk en vaak ook veganistisch, ik stroop alle winkels af.

Zoete aardappel snacks
Producten die ik de laatste tijd heb uitgeprobeerd @ Lauriekoek.nl

Bij Oriental Superstore vond ik bijvoorbeeld deze zoete aardappel chews, ik weet nog steeds niet wat ik er van moet denken. Wel een intrigerende verpakking.

Biologische Rode miso

Maar, interessanter vind ik dat ze sinds kort ook biologische miso verkopen. Goed nieuws omdat ik soja graag gmo-vrij koop. Zonder keurmerk ben ik bij de toko nooit helemaal zeker wat voor spreekwoordelijk vlees ik in de kuip heb. Het is lekkere miso en ze hebben dus ook de vaak moeilijk vindbare rode miso. Waaraan ook weer allerlei magische gezondheidsvoordelen aan wordt toegeschreven.

Producten die ik de laatste tijd heb uitgeprobeerd @ Lauriekoek.nl

Cotoletta di Tofu e Seitan

Deze tofu-seitanburgers kocht ik een tijdje terug de Estafette. Ik was erg enthousiast en wilde ze al eerder met jullie delen, ware het niet dat ze binnen enkele weken al niet meer verkrijgbaar waren. Raar, want ze waren wel lekker. Hierbij roep ik Estafette op om ze weer in het assortiment te nemen.Producten die ik de laatste tijd heb uitgeprobeerd @ Lauriekoek.nl

Vegetarisch gehakt van Aldi

Aldi heeft ook vegetarische opties in de diepvries, zoals dit vegetarisch gehakt en het smaakt lang niet slecht. Altijd handig om een doosje van op voorraad te hebben.Producten die ik de laatste tijd heb uitgeprobeerd @ Lauriekoek.nl

Trader Joe’s Kokosijs

Nog meer goed nieuws uit de vriezer van Aldi. Dit is ijs, op kokosbasis en vegan, vooral de variant met chocolade vind ik erg lekker. Coco en choco is gewoon een hele goede combo.Producten die ik de laatste tijd heb uitgeprobeerd @ Lauriekoek.nl

Raw Bite

Van de Raw Bite repen is er nu een variant met pinda en dadel, het is mijn favoriete tot nu toe, samen met de proteïne en blauwe besvariant. Je vindt ze bij natuurwinkels en online bij Chocodelic.Producten die ik de laatste tijd heb uitgeprobeerd @ Lauriekoek.nl

Pulsin

Nog meer proteïne snacks, van Pulsin. Voor 2 Euro heb je een mega voedzame reep, vooral die met stukjes koek is mijn favoriet. Daar zitten namelijk duidelijk herkenbare stukjes chocolade koek in. Je vindt ze bij sommige Albert Heijns en winkels als Holland & Barret.
Producten die ik de laatste tijd heb uitgeprobeerd @ Lauriekoek.nl

Producten die ik de laatste tijd heb uitgeprobeerd @ Lauriekoek.nl

Kant-en-klare pizzabodems

Bij Albert Heijn kun je sinds kort kant-en-klare pizzabodems kopen met bloemkool en biet. Ik ben me er van bewust dat veel mensen dat hele bloemkoolpizzabodem gedoe maar onzin vinden, of geen echte pizza, maar ik vind het een goed dat ergens (meer) groente in zit, hoe meer groenten hoe beter. Dit was trouwens ook lang geen onaardige bodem, ik ga hem in de toekomst zeker nog eens eten. Het is handig dat je zelf nog topping kunt bepalen, de meeste kant-en-klare pizza’s hebben toppings die ik ronduit niet lekker vind. En je kunt er zo dus ook nog bergen groenten bovenop doen. Win-win.Producten die ik de laatste tijd heb uitgeprobeerd @ Lauriekoek.nl

Palmolievrije pure chocopasta

Bij Ekoplaza vond ik deze pure chocopasta. Vegan, fairtrade en bio. En nog een belangrijk voordeel: GEEN PALMOLIE! Ik vind palmolie een buiten gewoon dubieus ingrediënt. Als het ergens niet inzit ben ik altijd blij. Het is trouwens ook lekkere chocopasta, heel puur van smaak en het smeert goed uit.Producten die ik de laatste tijd heb uitgeprobeerd @ Lauriekoek.nl

Alpro Cremoso

Tot slot nog deze beker blauwe-bessen-muffinyoghurt. Ja echt in Duitsland is dat verkrijgbaar, net als de citroentaart- en appeltaartsmaak. Die laatste twee waren ook in Nederland verkrijgbaar, tot Alpro besloot dat de Nederlandse markt er niet klaar voor was. In Duitsland heeft Alpro ook kuipjes plantaardige kwark in diverse smaken, die ga ik binnenkort eens uitproberen, ik ben benieuwd.Producten die ik de laatste tijd heb uitgeprobeerd @ Lauriekoek.nl

Zo dat was mijn lijstje. Wat heb jij de afgelopen tijd ontdekt op productgebied? Laat het mij weten in de comments.

Posted by on 8 augustus, 2016

LEAVE A COMMENT