Scotch Naturals Nagellak

IMG_5929[1]
De nagellak van Scotch Naturals stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik heb mezelf ten doel gesteld alle natuurlijke nagellak merken uit te proberen en ik ben al aardig op weg. Vandaag dus een review van Scotch Naturals. Ik koos de mooie koraalkleur highland fling.

Uiteraard zitten er in de Scotch Naturals nagellak geen schadelijk stoffen. Hij is op waterbasis en droogt daarom snel. Hij stinkt ook niet zoals nagellak kan stinken, je weet wel, die beetje benzine-achtig geur. Ik gebruikte de nagellak zonder top- of base coat. Eerst deed ik een dun laagje, maar ik kwam er achter dat iets dikker lakken beter is. De nagellak dekt dan in een keer.
IMG_5935[1]
Veel nagellak die natuurlijk is, krijgt vanzelf een beetje putjes, of deukt sneller. Met Scotch Naturals had ik het idee dat dit veel minder het geval was. Iets waar ik blij mee ben, want ik wil graag nagellak gebruiken die beter is voor mezelf en het milieu maar ik wil uiteraard wel goede kwaliteit.

De nagellak blijft een paar dagen lang goed zitten. Een van de voordelen vind ik dat je niet perse een nagellakremover met aceton hoeft te gebruiken om de nagellak te verwijderen. Het merk zelf heeft een milde remover op soja basis. Je hoeft ook minder op je nagels te poetsen om het er af te krijgen, waardoor die minder ruw worden en minder kans hebben beschadigd te raken.

Scotch Naturals is er in 30 kleuren, zowel de lak als de remover is geschikt voor veganisten en uiteraard proefdiervrij. Ik vond mijn nagellak bij Pure Beauty Boutique. Veel van de Scotch Naturals nagellak daar is op dit moment in de aanbieding.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 17 juli, 2015

LEAVE A COMMENT