Taste of Nature Repen

IMG_8106[1]
Deze repen ken ik goed, ik neem er vaak een mee als ik in de rij sta bij de Ekoplaza. Lang leve het zeurschap in de supermarkt. De repen zijn glutenvrij en veganistisch en biologisch, maar vooral lekker, die met pinda is al tijden mijn favoriet. En nu komt er van hetzelfde merk iets nieuws aan.

Een beetje extra eiwit

Namelijk dezelfde repen van Taste of Nature, maar dan met een laagje chocolade en een vleugje rijstproteïnepoeder. Ik heb ze geproefd en ze vallen in de categorie “nom nom nom”. Een vleugje extra eiwit kan nooit kwaad in mijn ogen, vooral niet als het plantaardig eiwit is. Voor tijdens het sporten zijn de repen misschien wat aan de zoete kant, maar voor er na kunnen ze prima.
IMG_8109[1]

In dit geval vind ik de variant met pinda en karamel erg lekker, maar ook die met gedroogde kersen is niet te versmaden. In Nederland kan ik zelf maar moeilijke losse biologische gedroogde kersen vinden om zelf los op te eten, dus ik doe het voorlopig maar met producten waar ze doorheen gemengd zitten.
IMG_8108[1]
De repen zijn gezoet met agavesiroop, bruine-rijstsiroop en rietsuiker. Soms met één zoetmiddel, soms met meerdere. Het fijne aan de repen zonder chocolade vind ik dat ze niet overdreven zoet smaken. Deze repen mét chocolade doen mij denken aan candybars, vooral die met pinda heeft veel weg van de befaamde Snickers, maar dan minder groot en met minder suiker.

Taste of Nature repen zonder chocolade en eiwit liggen al in de winkel, de eiwit-chocoladerepen zijn erg nieuw. Ik ontdekte ze zelf pas vorige week op de Bio beurs. Het is dus nog niet helemaal duidelijk wanneer de repen in de schappen liggen van bijvoorbeeld winkels als Ekoplaza, maar ze komen eraan.

Posted by on 26 januari, 2017

LEAVE A COMMENT