Beauty Without Cruelty

Beauty Without CreultyEen bedrijf wat letterlijk ‘schoonheid zonder gruwelen’ heet. Dat maakt natuurlijk producten die helemaal proefdiervrij zijn (volgens PETA), helemaal veganistisch en in het bezit van het leaping bunny logo. Maar daar blijft het niet bij. De producten zijn ook nog eens vrij van gekke stofjes zoals parabenen (omstreden conserveermiddel) en talkpoeder (omstreden, omdat het op asbest lijkt) of in het geval van  nagellak geen tolueen of formaldehyde.
Beauty Without CreultyBeauty Without Creulty

Ik mocht van de Nederlandse tak van Beauty Without Cruelty een nagellak testen in de kleur Deepest Mulberry. Oftwel een diepe kleur paars, de kleur van rijpe bramen.
De nagellak lakt prettig en het kwastje is breed genoeg, het dekt inderdaad in een coat zoals wordt beloofd. Ook droogt het vrij snel zoals de verpakking zegt.
Beauty Without Creulty

Nieuwsgierig geworden naar beauty without cruelty? Je kunt het binnen Nederland in diverse winkels kopen bij bijvoorbeeld Dophert of Unlimited Health en het is uiteraard bestelbaar via internet via de website van Beauty Without Cruelty. Deze webwinkel heeft het vegan friendly keurmerk van de Nederlandse Veganisten Vereniging.

Posted by on 14 november, 2013

2 Comments

 • Jennifer van Sloten

  29 april, 2015

  Cool merk inderdaad, ik had er al eerder van gehoord via een ander forum, wordt tijd om ook maar eens uit te proberen.

  • Laurie

   29 april, 2015

   Even voor de duidelijkheid: Lauriekoek heeft geen forum. Qua nagellak zou ik zeggen: probeer het eens.

LEAVE A COMMENT