Benecos Nagellak Green Pepper

BenecosIk doe graag boodschappen in Duitsland. Niet omdat de benzine er goedkoper is (ik bezit niet eens een auto), maar vooral omdat het aanbod in biologische voeding er veel groter is, want het daar immers veel normaler om biologisch te eten. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor verzorgingsproducten, ook daarvoor winkel ik graag over de grens. 

BenecosLaatst ontdekte ik het merk Benecos, eerlijk en erg voordelig. De shampoo van het merk kost in Duitsland bijvoorbeeld 2,50 en handcrème 2 euro. Het zijn flinke tubes qua inhoud en de producten hebben het BIDH keurmerk. Recent kregen ze van de Duitse consumentenbond het predikaat “sehr gut” voor de douchegel. De shampoo, dagcrèmes, douchegel, shampoo en bodylotion en handcrème zijn allen trouwens veganistisch.

Ik kocht een flesje nagellak voor 3,75 om te kijken wat ik er van vond. De kleur is grijs met een soort groene ondertoon, ik weet niet of de foto het goed laat zien dus ik zeg het er nog maar even extra bij. De nagellak is vrij van schadelijke stoffen en eveneens veganistisch. De lak dekte bij mij in een laag en vloeide mooi uit tijdens het lakken. Hij was ook vrij snel droog en bleef ongeveer 4 dagen goed zitten. By far de goedkoopste nagellak die ik ooit testte en ook nog eens prima kwaliteit!BenecosBenecos

In Nederland is Benecos ook te koop, de producten zijn helaas dan iets duurder. Je kunt de producten van Benecos onder andere vinden bij webwinkels die natuurlijke cosmetica verkopen en bij sommige Ekoplaza’s (als ze een make-up afdeling hebben).

Posted by on 24 maart, 2014

3 Comments

 • Petra

  24 maart, 2014

  Ik leer elek dag weer meer over dit soort producten…ongelofelijk!

 • Marieke

  28 maart, 2014

  Interessant, waar in Duitsland koop je dat, gewone drogisterijen?
  Ik zie dat bij deze webshop de prijzen meevallen: http://www.ecco-verde.com/benecos?gclid=CJWc2-rytL0CFazHtAodb1AAqQ (Alleen de bezorgkosten bij kleine bedragen zijn wat hoog.)

  • Laurie

   28 maart, 2014

   Ik denk dat je het beste kunt gaan kijken bij reform huizen of winkels die enkel biologische producten verkopen. Bij de bio winkels zie ik het vaker staan.

LEAVE A COMMENT