Natural Temptation Thee

Natural TemptationLaatst ontdekte ik bij de natuursuper een nieuw soort thee: Natural Temptation. Ze zien er uit alsof je ze cadeau moet geven bij een speciale gelegenheid en op de zijkant staat ook inderdaad een label waarop je een speciale persoonlijke boodschap kwijt kunt. De thee is uiteraard biologisch en afkomstig van Piramide, wat je misschien wel kent van de bio-thee en -kruiden. Benieuwd of deze cadeau-theeën ook drinkbaar zijn? Ik testte speicaal voor jullie (en voor mezelf ook natuurlijk) de vier verschillende varianten. 
Natural Temptation

Natural TemptationLots of Love
Een romantisch kruidentheemengsel met rozen en lavendel. Bij het gebruik van rozen en lavendel ligt gevaar van de handcrèmeassociatie altijd op de loer. Deze thee is misschien niet voor iedereen geschikt. Hij is een beetje weeïg mede ook door de kamille, als je de Love thee van Pukka lekker vindt, is dit zeker iets voor jou.

Home Sweet Home
Dit is een thee waarop staat dat het een appeltaartachtigemix is, dus dat klinkt veel belovend. Door de appel, kaneel en rooibos is dat inderdaad best waar, want het smaakt een beetje naar appeltaart en door de vanille is hij ook een beetje zoetig van zichzelf, erg lekker! Mijn favoriet van de vier. Deze thee is overigens van nature cafeïnevrij.

Natural Temptation

Rise and Shine
Een thee met onder andere citroengras en verbana. Volgens mij is dit de eerste keer dat ik thee drink met citroengras en ik vind dit een lekkere frisse, fruitige mix. Wat mij betreft best en goede thee om mee wakker te worden.

Charge You Up
Toevallig net als Rise and Shine bevat deze thee citroengras, maar dan ook met groene thee en appel en mint. Hierdoor smaakt wel echt anders dan de vorige thee. De mint proef je goed, het combineert ook goed met het venkelzaad in deze thee.
.
Natural Temptaion

Voor alle theeën geldt dat je ze het beste met water van 90 graden kunt zetten. Ik heb ze ook met water van 100 graden gedronken, maar ik kon geen verschil (in de vorm van een verbrande smaak of iets dergelijks) ontdekken. Water van 90 graden bereik je door het water na het koken ietwat af te laten koelen. Als je een theewater thermometer bezit is dit het moment om hem tevoorschijn te halen.

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie en verkoopadressen vind je op de website van Piramide.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 30 oktober, 2013

LEAVE A COMMENT