Madara Huidproducten en Honoré des Prés Parfum

MadaraSinds een tijdje is er een nieuwe speler op de markt van duurzame make-up: Madara. Madara heeft een uitgebreide lijn verzorigngsproducten voor huid en haar en er is ook speciale babylijn. Bij mijn weten is dit merk alleen online te koop, onder andere in de webwinkel van  Shizo Natural Cosmetics. Zij stuurde mij een probeerpakketje met diverse huisverzorgingsproducten en een klein testertje parfum Vamp a NY van Honoré des Prés.

De producten van Madara zijn mooi verpakt, de verpakking is strak en modern. De producten zijn voorzien van het Ecocert label. Achterop de verpakking is goed aangegeven welke producten biologisch zijn, welke natuurlijk zijn en wat de natuurlijke pigmenten zijn. Heel erg handig.

Ik probeerde:

Deep mositure fluid, gel & cream
Madara

Deep moisture fluid: om te hydrateren en de huid te beschermen. Dit product is geschikt voor de normale en de gecombineerde huid. Het is iets meer vloeibaar dan de moisture cream, maar ook duidelijk iets minder vet. Het smeert goed uit en ruikt een beetje naar planten.

Deep moisture gel: om te hydrateren en te zorgen dat je huid niet te vet wordt. Het is bedoeld voor de vette en gecombineerde huid. Dit product is echt voor een vette huid, in het product zelf zit ook geen olie verwerkt. Het is een soort gel die een beetje citroenachtig ruikt, snel intrekt en het maakt dat je huid glad voelt en er mat uitziet.

Deep moisture cream: om te hydrateren en om de huid te beschermen. De cream is voor de droge en zeer droge huid. Het is een vettige crème, zeer geschikt voor de koude winter maanden die er weer aan gaan komen. Het ruikt net als de moisture fluid een beetje naar planten en in de verte ook een beetje naar rozen.
.

MadaraDecoface sun flower
Een tinting fluid, die geschikt is voor alle huidtypen. het is een heel makkelijk uit te smeren crème, met een kleur. Het verdeelt goed en geeft de huid een egale kleur. Hoewel het dus een kleur geeft, geeft het niet het gevoel alsof je een dikke laag van iets op je gezicht draagt. En dat is fijn.


MadaraMoon flower rose beige tining fluid

Dit product is bedoeld om de huis te hydrateren en het een gezonde glans te geven. het lijkt een beetje op de Decoface sunflower, maar dan wel in een andere tint die iets beter bij mijn bleke huid past. Het smeert goed uit en laat een gezonde glans achter.

 

 

.

MadaraVamp A NY parfum
Dit is een hele lekker parfum, heel licht en een beetje zoetig, maar zeker niet in-your-face zoet. Er zit vanille, rum en tuberoos en benjoin in. Er wordt mij nog steeds gevraagd of er ook natuurlijk parfum bestaat en daar kan ik nu positief op antwoorden. Het parfum is 100% natuurlijk en 80% biologisch.

 

Nieuwsgierig geworden? Deze producten vind je in de webwinkel van Shizo Natural Cosmetics

 

Posted by on 19 september, 2013

LEAVE A COMMENT