Paleo Wraps van HEMP i SHOP

Paleo WrapsWraps ze zijn er in alle soorten en maten, van tarwe, van rijst en van mais. Ik ken intussen heel wat verschillende soorten, maar ik  had nog nooit wraps van kokos gezien. Toch zat dat er wel aan te komen want alles wat van kokos is gemaakt is momenteel hot. Dus zijn er nu wraps gemaakt van kokosvlees en kokoswater, thats it. Dat heeft een paar prettige voordelen, vooral voor mensen die raw of glutenvrij willen eten. Die kunnen met een gerust hart hun tanden in deze wraps zetten.
Paleo Wraps
De wraps zijn uiteraard ook geschikt voor vegetariërs en veganisten en uiteraard voor mensen die paleo eten. Het woord paleo deed me meteen aan dit artikel van Matt Frasier van No Meat Athlete denken. Dat is sowieso een leuke leestip voor als je hardloopt en vegetarisch of veganistisch eet. Goed, terug naar de wraps, ze lijken erg op die rijstevellen die je bij de toko kunt kopen. Die breken helaas heel snel en moet je om die reden goed nat houden. Deze vellen zijn heel flexibel en niet erg scheurbaar en dat is erg handig!

De wraps ruiken naar kokos, naar kokosmakronen vind ik zelfs, je weet wel, die lekkere kokoskoekjes. Toch laten de wraps zich goed met hartige smaken combineren. Ik heb er zelfs een Mexicaanse salsa ingedaan, zonder dat ik de kokos overpowering vond. Een Aziatische vulling van bijvoorbeeld julienne gesneden wortel, lente ui en Chinese kool met gehakte pinda’s lijkt me ook goed bij de kokos combineren, of een zoete vulling van quinoa met noten met een beetje ahornsiroop.

De wraps hoeven niet in de koelkast bewaard te worden als de verpakking is geopend, dus je kunt ze makkelijk overal mee naar toe nemen. Wel moet je de verpakking na het openen binnen een paar dagen opmaken.

Bij mijn bestelling kreeg ik ook nog een hele leuk kaart met daarop sustainability is not a crime (die hang ik boven mijn bureau) en een paar testers van dr. Bronner zeep en body lotion. In Amerika is dr. Bronner een household name, letterlijk. Veel mensen douchen er niet alleen mee ze maken er ook het huis mee schoon! Het is een hele milde zeep. Peppermint is mijn favoriete geur, heel fris, een beetje zoals spearmint kauwgom. Dr. Bronner is proefdiervrij en draagt derhalve het leaping bunny logo.
Paleo WrapsPaleo wrapsPaleo wraps

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten die ik heb besproken? Je vindt ze in de Hempi webwinkel. Daarin worden, naast paleo wraps en dr. Bronner, nog veel meer merken en producten die in Nederland moeilijk(er) te krijgen zijn, aangeboden. Je kunt Hempi uiteraard ook vinden op Facebook.

Posted by on 15 januari, 2014

LEAVE A COMMENT