Planet Organic Repen

IMG_5538[1]
Er blijven steeds nieuwe rawfood repen bijkomen. Een paar weken geleden ontdekte ik de repen van Planet Organic bij Unlimited Health. Ze zijn gemaakt door een Brits biologisch bedrijf. Ze bevatten uiteraard ”superfoods”, maar ook hennepproteïnepoeder. Ik probeerde ze natuurlijk uit!

De repen hebben voor mij een prettige maat, ze zijn 30 gram per stuk, door de toevoeging van het hennepproteïnepoeder bevat elke reep ongeveer 4 gram eiwit. Van hetzelfde merk bestaat ook chocolade-hazelnootpasta voor op brood. Ook dat staat op mijn ”moet ik nog proberen” lijstje.

De repen hebben, net zoals veel repen die uit noten en gedroogd fruit bestaan (zoals Nakd en Roobar), een notenballetjesuiterlijk. Er zit in alle repen echte vanille en dat proef je goed, echte vanille is vele malen lekkerder dan een nep aroma. De repen zijn uiteraard biologisch. Alle artikelen van Planet Organic zijn dat.

Mijn favoriet qua smaak is de chia-vanilla, vanwege het bovengenoemde echte vanille. Die is echt smeuïg, niet droog en niet te plakkerig. En hoewel de superfoodhype nu ons land, of in ieder geval mijn huishouden, wel gepasseerd is, vind ik de superfoods in deze repen prima te doen. De repen zijn € 1,25 per stuk en o.a. verkrijgbaar bij eerdergenoemde Unlimited Health.

Posted by on 23 juni, 2015

LEAVE A COMMENT