Novany Finkbeiner Giveaway!

NovanyZoals jullie misschien wel weten is mijn blog 1 jaar geworden. Deze maand ga ik dat uiteraard met jullie vieren. Ik ben heel vereerd dat ik samen met Novany deze lantaarn van het Duitse merk Finkbeiner mag weggeven. Novany is een webwinkel met enkel duurzame en milieuvriendelijke producten en deze zijn altijd eerlijk geproduceerd. Ik heb er een paar keer naar alle tevredenheid wat besteld. 

De producten van Finkbeiner worden gemaakt van duurzaam hout, in Duitsland, dat is dus zonder gek gedoe zoals kinderarbeid. De producten zijn prachtig, mooi afgewerkt en ze gaan lang mee. In alle opzichten duurzaam dus.

Meer informatie over Novany vind je op hun website. Je kunt Novany ook volgen via Facebook en via Twitter.

Wat moet je doen om de bovenstaande lantaarn te winnen?

Het is vrij eenvoudig:

 • Laat hieronder een leuke reactie achter,
 • gebruik daarvoor een geldig e-mail adres
 • en ik zou het ook heel leuk vinden als je mij en Novany volgt via Twitter of Facebook (zie links hierboven) of in mijn geval via mijn Bloglovin pagina, mijn Twitteraccount vind je hier.

Je kunt meedoen tot volgende week dinsdag 14 januari, ik zal dan uit alle reacties de winnaar trekken en hier bekend maken. De winnaar is Debby ik ga Debby mailen dat ze gewonnen heeft! Iedereen bedankt voor het meedoen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 7 januari, 2014

3 Comments

 • Hanneke

  7 januari, 2014

  Wat een GE-WEL-DI-GE lantaarn. Als ik niet win, ga ik echt overwegen zoiets zelf in elkaar te knutselen. We hebben net onze boomstamtafel af en deze zou er natuurlijk geweldig bij matchen.
  Ik heb geen fb of twitter, maar volg je wel via bloglovin.

 • Debby

  7 januari, 2014

  Gefeliciteerd Laurie! Superleuke actie om het mee te vieren. Ik zou graag deze lantaarn winnen, omdat hij heel goed bij onze zelfgemaakte lamp (gemaakt van een boomstam en een dikke tak) past. Daarnaast heb ik een hele grote, witte muur bij de eettafel, waar het schaduwspel mooi zou uitkomen.

 • Trijntje

  8 januari, 2014

  Prachtige lantaarn, ook mooi voor lange avonden in de zomer, ik volg je via Twitter, twinkerbelletje
  Gefeliciteerd met je jubileum en veel succes met je blog en de beste wensen voor een vega goed nieuwjaar!

LEAVE A COMMENT