Neo Bio Tandpasta

Neo Bio tandpasta @ Lauriekoek.nl
Soms dan zie je de prijs van een product en dan denk je: dat is een enorm prijsverschil, hoe kan dat? en is dit product daarom wel goed? Dat had ik bij Neo Bio. Het merk is al een tijdje te koop in Nederland. Dus nam ik iets wat ik elke dag wel gebruik. Namelijk tandpasta en probeerde het uit.

Je kunt deze tandpasta al kopen voor €1,50. Ik koop meestal tandpasta van ongeveer 3 Euro per tube met grofweg dezelfde ingrediënten, dus die besparing is dan toch mooi meegenomen. De enige uitzondering is B12-tandpasta, die is duurder, maar dan hoef ik weer geen supplementen aan te schaffen en zo ben ik uiteindelijk toch weer voordeliger uit.

Verantwoord product

De tandpasta van Neo Bio is veganistisch, proefdiervrij en er zit een Natrue keurmerk op. In de ingrediëntendeclaratie wordt duidelijk aangegeven welke van de ingrediënten biologisch zijn. Er is een variant met en zonder fluoride en een speciale kindervariant. Ik poets mijn tanden met fluoride tandpasta, dus die variant heb ik ook uitgeprobeerd.

De tandpasta smaakt gewoon naar pepermunt en poetst zoals tandpasta zou moeten poetsen. Er zijn ook andere producten van Neo Bio op het gebied van lichaamsverzorging en ik denk dat ook daar niets mis mee is. Het is een beetje zoals de producten van de Duitse DM en dan met name het merk Alverde. Goede basic verzorging voor een scherpe prijs.

Er is geen Nederlandstalige Neo Bio website, maar wel een Duitse met ook een optie om voor de Engelse taal te kiezen. Daar vind je meer informatie over het merk Neo Bio en alle producten. De tandpasta is verkrijgbaar bij onder andere Ekoplaza en diverse webwinkels.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 22 mei, 2017

LEAVE A COMMENT