Method Johanna Basford

Method Johanna Basford @ Lauriekoek.nl Dit zijn de limited edition schoonmaakmiddelen van Method in samenwerking met Johanna Basford. Dit houdt in dat niet alleen de producten een nieuwe geur hebben, maar het hele plaatje klopt. De flessen zijn mooi versierd, passende bij de geur Ik schreef al eerder een review over Method, over de schoonmaakspray en de handzeep. Sindsdien gebruik ik ook graag het clementine afwasmiddel en ben ik benieuwd naar deze nieuwe varianten.

Bloemig

De geur valt het beste te omschrijven met de sensatie alsof je een bloemenzaak binnenstapt. Ik vind hem lekker, hij is behoorlijk in your face, maar hij blijft niet oneindig lang hangen. De schoonmaakspray gebruik ik vrijwel dagelijks om mijn fornuis, tegels en ook aanrecht schoon te maken. Hij ontvet goed en je hebt er niet bijzonder veel van nodig om iets schoon te krijgen.

Van het afwasmiddel heb ik een paar pompjes nodig voor een grote hoeveelheid sop. Het afwasmiddel is mild maar krijgt de vaat wel goed schoon en ontvet. Ik gebruik ook wel eens een klein scheutje in een emmer sop om de wc mee schoon te maken om de vloer mee te dweilen. Werkt prima en zo heb ik niet oneindig veel producten nodig.

Naast de geur en het frisse design zit er bij elke verpakking ook een code voor drie kleurplaten in dezelfde stijl, zodat je op je pas schoongemaakte tafel kan gaan zitten kleuren. Method Johanna Basford @ Lauriekoek.nl

Limited edition

Dit is een limited edtion, dus ik weet niet hoe lang hij precies in de winkel zal liggen. Je vindt de producten van Method bij Albert Heijn en bij webwinkel Big Green Smile. Naast het afwasmiddel en de allesreiniger is er binnen deze serie ook een handzeep verkrijgbaar. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Method.

Posted by on 29 maart, 2017

LEAVE A COMMENT