Mallemoere + Oproep

Afgelopen vrijdag was de laatste Mallemoere avond. Nee niet de laatste Mallemoere omdat ze er mee gaan kappen. Het was de laatste Mallemoere voor de zomerstop. Het oorspronkelijke plan was een barbecue, maar aangezien het weer niet echt meewerkte werd het een buffet. 

Het buffet bestond uit: Turks brood, seitan-bruinebonenworstjes, tomatensalsa, hummus, salade met venkel en sinaasappel en een aardappel salade. Voor de kinderen waren er pannenkoeken om te vieren dat hun vakantie begonnen was. Als toetje was er voor iedereen een chocolade cupcake en dat allles biologisch en vegan.


Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om even een oproep te doen aan alle mensen in Arnhem die van koken houden en een uitdaging zoeken. De Mallemoere zoekt namelijk naar koks om het kookteam te komen versterken. Lijkt het je leuk om eens in de zoveel tijd een vrijdag avond veganistisch en biologisch te koken? Alles is liefdewerk oud papier uiteraard, maar je krijgt er wel het volgende voor terug: Lekker eten, dankbare mensen en je verrijkt jezelf met extra kennis en ervaring met veganistisch koken en het koken voor wat grotere gezelschappen.

Je hoeft niet het keukenwonder met jarenlange professionele ervaring te zijn. Ervaring is géén pré, maar enige kennis van de veganistische of vegetarisch keuken is wellicht handig. Mocht je toch liever niet koken, maar wel iets bij willen dragen: afwassers zijn ook van harte welkom. Heb je vragen? Of sta je te springen van enthousiasme? Mooi zo, mail dan de Mallemoere demallmoere[at]gmail.com, neem contact op via Facebook, of de website.

Posted by on 2 juli, 2013

3 Comments

 • Alexandra Hendrikx

  29 januari, 2015

  Hallo mensen,
  Ik las ergens dat jullie hulp kunnen gebruiken? Klopt dat? Lijkt me hartstikke leuk! Ik eet zelf 100/100. Ik ben benieuwd wat voor hulp jullie nodig hebben. Als het veganistisch en biologisch is vind ik alles ok om te doen :-).
  Groetjes! alexandra

 • Alexandra Hendrikx

  29 januari, 2015

  Oeps, ik geloof toch dat ik niet op de goede site zit om te reageren op die oproep ;-).

  • Laurie

   29 januari, 2015

   Nee dat klopt, als je contact zoekt met de Malemoere kun je dat het beste via hun Facebookpagina doen. Succes! Dit is trouwens een vrij oude blogpost, dus of ze nog steeds mensen zoeken weet ik niet.

LEAVE A COMMENT