Lunchkins

Lunchkins review @ Lauriekoek.nl
Dit is een Lunchkin, een herbruikbaar zakje waarin je je brood kunt vervoeren, of snacks, of wat je maar wil. In mijn immer durende queeste op zoek naar de beste herbruikbare lunch en snackverpakkingen vind ik dit een uitstekende vondst.
Lunchkins review @ Lauriekoek.nl

Waar is de lunchkin van gemaakt?

De zakjes zijn gemaakt van een niet giftig plastic, dat uiteraard bpa vrij is, en de sluiting is van klittenband. De Lunchkins kunnen in de vaatwasser. Dat is in ieder geval erg handig. Het materiaal, wat een beetje stug aanvoelt, wordt op den duur iets soepeler, heb ik begrepen van de wat meer gevorderde Lunchkin gebruikers. Er zijn verschillende maten en er zijn ook verschillende prints. Ik heb de “middelmaat” en ik ben tevreden met de grootte (15,2 x 16,5 cm om precies te zijn) daarvan. Er passen twee a drie boterhammen in, of flink wat fruit, of andere snacks.Lunchkins review @ Lauriekoek.nl

Lunchkin voordelen en nadelen

Het voordeel van het zakje is dat het makkelijk op te bergen is, eenmaal leeg is het plat. Een eventueel nadeel zou kunnen zijn dat als je graag boterhammen met hagelslag eet, of andere klein fijn brood beleg, het beleg via de bovenkant zou kunnen ontsnappen uit de Luchkin. Vooral als je de Lunchkin ondersteboven in je tas stopt. Dingen die knapperig moeten blijven moet je wel dezelfde dag op eten, anders zijn ze niet knapperig meer. Maar dat geldt eigenlijk wel voor de meeste niet lucht dichte lunchtrommels.

Veel beter dan zo’n treurig plasticzakje

Dit is in ieder geval een heel wat betere oplossing dan van die dunne plastic zakjes die mensen vaak mee hebben naar hun werk. Er kan amper een gat in komen, het is makkelijk het te gebruiken en ook makkelijk hersluitbaar. Geen gekke clipjes en ook geen dekseltjes die kwijt kunnen raken, gewoon een no-nonsense zakje. Je zou er zelfs andere dingen in op kunnen bergen dan je lunch, ik vind het ook wel het formaat hebben van een ideaal make-up tasje.

Je vindt allerlei soorten Luchkins en allerlei andere soorten broodtrommels en drinkflessen in de Broodtrommelstore.

Posted by on 15 maart, 2016

LEAVE A COMMENT