Kookboeken giveaway!

Kookboeke giveaway @ Lauriekoek.nlIk had even zin om hier wat extra blijdschap te verspreiden. Om de binnenblijftijd van 2 mensen wat op te vrolijken geef ik twee kookboeken weg: De Snelle Bakplaat en Veel Meer Veggie! Waag een kans en doe mee!

De Snelle Bakplaat

De Snelle Bakplaat zegt eigenlijk al genoeg. Het is de snelle variant van de Bakplaat boeken van Rukmini Iyer. Het staat vol met recepten waarmee je snel eten op tafel kunt krijgen, met hulp van de oven. Het kookboek is niet vegetarisch, maar er staan wel voldoende vegetarische en veganistische opties in.

Heel veel Veggie!

Dit is de beknopte versie van Heel Veel Veg! het veganistische groenteboek van Hugh Fearnley-Whittingstall (bekend van River Cottage). Dit boek is dus helemaal vegetarisch en veganistisch en bevat de 100 beste recepten van z’n dikke broer.

Hoe kan ik een van deze boeken winnen?

Meedoen is heel simpel:

  • Laat hier een reactie achter,
  • volg me via Facebook, Twitter, Bloglovin, Instagram of Pinterest,
  • gebruik een geldig e-mail adres zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt,
  • geef eventueel in je reactie aan welk kookboek je voorkeur heeft.

Let op: om een van de boeken te kunnen winnen moet je in Nederland wonen (sorry Belgen!). Je kunt meedoen tot vrijdag 17 april 2020 om 20:00. Precies dan trek ik twee winnaars, voor ieder boek eentje. Iedereen maakt dus evenveel kans. Meedoen kan niet meer de winnaars hebben bericht gehad.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 10 april, 2020