Hannahdingen

hannahdingen1
Ik heb een zwak voor handgemaakte spullen. Bijna alles wat met aandacht en liefde gemaakt wordt, is veel leuker. Daarom ben ik blij vandaag weer iemand aan jullie voor te stellen die zelf bijvoorbeeld kussens, tassen en portemonnees maakt. Namelijk Hannah Christina van Hannahdingen.

Ruim vijf jaar geleden begon ze met de verkoop van haar spullen op Koninginnennacht in Utrecht. Dat was een succes en sindsdien heeft ze van haar hobby haar werk kunnen maken. Je kunt de items van Hannahdingen tegenkomen in Ede, bij Theehuis De Jonge Dame en op verschillende markten, zoals de Hip en Handgemaakt Markt. Eerder schreef ik daar deze blogpost over.

hannahdingen hannahdingenDe slogan van Hannah dingen is ‘‘maakt oud verrassend nieuw”. De stoffen die zij gebruikt hebben vaak al een leven achter de rug zoals een portemonneetje, dat eerst een theemuts is geweest. Zo krijgt een nieuw item toch een hele fijne retro vibe en het is natuurlijk heel duurzaam  door bestaande materialen te hergebruiken. Niet alleen de stoffen, maar zelfs de ritsen worden ook hergebruikt. Eigenlijk is alleen het garen nieuw. De meditatiekussentjes (zoals deze op de bovenste foto in deze post staan afgebeeld) zijn gevuld zijn met boekweitkaf. Hannah vind het leuk om te kijken hoe dingen nog net iets duurzamer kunnen. En daar houd ik van!

En dan heb ik nog iets leuks, want ik mag van Hannahdingen dit retro portemonneetje, wat van een oude theemuts is gemaakt, weggeven!
IMG_2544[1]IMG_2543[1]

Wat moet je doen?

 • Laat een reactie achter hier in de comments. Vertel waarom je graag het retro portemonneetje zou willen winnen. De leukste comment wint. Let erop dat je een geldig e-mail adres gebruikt anders kan ik je niet bereiken als je hebt gewonnen.
 • Ik zou het leuk vinden als je de Facebookpagina van Hannahdingen liked.

Je kunt meedoen tot woensdag 28 mei 2014. Daarna maak ik de winnaar bekend. Succes! Katja is de winaar, meedoen kan niet meer.

Posted by on 20 mei, 2014

5 Comments

 • Katja

  20 mei, 2014

  Wauw, wat een ontzettend leuke, bijzondere en vrolijke dingen! Daar word ik blij van! Aangezien ik nog niet zo heel lang vegan ben, loop ik nog rond met mijn leren portemonnee… Dit voelt helemaal niet goed meer, en ik ben op zoek naar een mooie nieuwe portemonnee, eentje die goed bij me past, waar ik vrolijk van word en die vrij is van dierlijke producten. Een portemonneetje van Hannahdingen, heel retro gemaakt van een oude theemuts, past dus perfect bij mij! En oooh wat een mooie stofjes allemaal, lekker fleurig en kleurrijk!

 • Deniece Laanen

  20 mei, 2014

  Superleuke en schattige portemonnee! Ik loop al wat jaren rond met een portemonnee die niet meer sluit, waardoor ik steeds een stiek erom heen moet binden om hem dicht te houden. Ook superleuk dat de portemonnee gemaakt is van een oude theemuts en er retro uitziet, ik draag ook graag vintage kleding dus dit zou goed bij mijn outfit passen!

  • Laurie

   20 mei, 2014

   Hoi Deniece! Hoe is het met je masonjar en ecorjarz deksel? Zijn ze goed aangekomen? Heb je er al een smoothie in gemaakt? Ik ben benieuwd.

 • Wil Bijsterbosch

  20 mei, 2014

  Mijn Lief is stik jaloers op mijn handgemaakte portemonnee van hergebruikte materialen en zou er graag ook een willen. Binnen kort hebben wij ons 4 jarig relatiejubileum en het lijkt mij dan heel gepast om haar zo ’n mooie portemonnee van Hannahdingen te kunnen geven. Want als er iemand een theeleut is dan is mijn Lief het wel.

 • Hannahdingen

  4 juni, 2014

  Dankjullie wel voor de leuke reacties! Het portemonneetje gaat naar Katja vanwege haar super- enthousiaste reactie 🙂
  De portemonneetjes zijn nu ook bij cafe Tape in Arnhem aan de Hommelseweg te koop. En natuurlijk via mijn websites.
  En er zijn weer een heleboel nieuwe stofjes/printjes bijgekomen.
  Groetjes, Hannahdingen

LEAVE A COMMENT