Food Huggers giveaway

Food Huggers giveaway @ Lauriekoek.nlHet is #meiplasticvrij het is mij niet ontgaan. Sterker nog ik wil er juist aan bijdragen. Vandaar dat ik in samenwerking met Eco Warehouse vandaag een giveaway presenteer. Het gaat om een item of beter gezegd om items die ik zelf vrijwel iedere dag gebruik. In mijn keuken, of precies te zijn om dingen die doormidden zijn gesneden en waar van ik maar een helft gebruik goed te houden. Zonder plasticfolie.

Dat we ons plastic gebruik drastisch moeten minderen word steeds duidelijker. Vorige week verscheen er een nieuwsbericht over een man die maar liefst 11 km diep had gedoken. Wat hij daar vond naast de meest wonderlijke wezens die de zee bewonen? Een plastic zakje, met snoeppapiertjes. Mij overvalt dan een diep gevoel van treurigheid. Zoals wijlen Wubbo Ockels al zei we zijn allemaal een gast op ruimteschip aarde. Daarbuiten is het grote niets, laten we voor de planeet zorgen.

Food huggers

Goed, terug naar de giveaway. Ik heb de food huggers een tijdje geleden uitgebreid besproken. Sindsdien is mijn mening eigenlijk niet veranderd. Ze zijn handig, goed af te wassen, ze passen om allerlei soorten groenten en fruit en ze besparen een hoop plastic. Ze nemen weinig ruimte in, ze hebben vrolijke kleuren en ze gaan heel lang mee. Oh, en ze zijn heel handig in gebruik. Food huggers zijn echt een musthave als je graag kookt. Zelf zou ik niet echt meer zonder kunnen. Ze passen in het rijtje bee’s wraps, stasher en bowl huggers. Ik mag van Eco Warehouse een set bestaande uit 5 food huggers in verschillende maten weggeven!Food Huggers giveaway @ Lauriekoek.nl

Food Huggers giveaway @ Lauriekoek.nl

“Ja ik wil Food Huggers winnen! Wat moet ik doen?”

Mee doen is heel eenvoudig:

Let op: ik verzend alleen naar Nederlandse postadressen! Dit omdat het versturen naar België te prijzig is geworden (helaas).  Meedoen kan niet meer, ik heb geloot de winnaar is Hanna

Posted by on 27 mei, 2019

21 Comments

 • Anouk

  27 mei, 2019

  Wat een gave actie! Sowieso word ik blij van de dingen die je deelt op jouw site. Het geeft mij weer handvatten om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van voeding en duurzaamheid. Dankjewel daarvoor! Groetjes Anouk

 • Betty

  27 mei, 2019

  Dit lijkt mij zo handig,minder verspilling,geen plastic of alminium folie nodig en het staat ook nog eens heel vrolijk in de koelkast

 • Deniece

  27 mei, 2019

  Superleuke actie! Mijn vriend is gewend om alles in plasticfolie te doen, ik hoop dat deze food huggers gaan helpen om ons plastic gebruik te verminderen! Ze zien er ook nog eens superleuk uit! Het is zeker iets wat wij gaan gebruiken 🙂

 • Jona

  27 mei, 2019

  Leuke actie, ook om het plasticverbruik te minderen. En kunnen we misschien af van de rollen plastic folie 😉

 • Jet

  27 mei, 2019

  Jeetje nog nooit gezien, maar wat ziet het er ontzettend handig (en leuk ;)) uit!
  Ik zou ze heel graag gebruiken.

 • Annemieke

  27 mei, 2019

  Wat handig! Heb regelmatig halve of aangebroken dingen, waarvan ik dan denk zonde om plastic omheen te doen, maar zo ligt het uit te drogen. Zou ze graag gaan gebruiken.

 • Hanna

  27 mei, 2019

  Toffe actie, ik maak graag kans:)

 • Nicky Del Grosso

  27 mei, 2019

  Als ik ze niet win, dan ga ik ze kopen. Ik heb al bijenwasdoeken en wat scheelt dat een plastic. Nu alleen nog iets slims waar het brood niet in uidroogt.

  • Kirsten

   3 juni, 2019

   Ik bewaar versgebakken brood een paar dagen met een schone theedoek er omheen gewikkeld. Het blijft lekkerder dan in plastic, eerlijk gezegd.

 • Hanneke

  27 mei, 2019

  Heel praktisch en neemt weinig ruimte in. Deze en de bijenwasdoeken staan al een tijdje op mijn lijstje. Tijd om in actie te komen. Nu gebruik ik vaak kommetjes met bordjes erop, maar die nemen zo veel ruimte in mijn koelkast in.

 • Lydia

  28 mei, 2019

  Tof! Ik kende wel de badmuts-over-grote-kom-truc, maar dat werkt niet voor een citroen!

 • Michelle

  29 mei, 2019

  Leuk, had ze al eerder zien voorbij komen maar nog niet daadwerkelijk gekocht. Lijken me ook een ideaal verjaardagscadeautje voor sommige mensen.

 • Henny vanDooren

  3 juni, 2019

  Wat een leuke aktie, heel handig zo’n foodhugger. In doe heel graag mee

 • Judith

  3 juni, 2019

  Wat een mooi en lief gebaar voor de winnaar en het milieu. Onbewust gebruik je toch meer plastic dan dat je denkt. En het fijne is dat het universeel is en lekker vrolijk! Ik loot graag mee🙋🏽‍♀️

 • Lucie

  3 juni, 2019

  Oh Laurie, wat een uitkomst zijn deze Food Huggers! Einde aan voedselverspilling want je gooit geen restjes meer weg én een eind aan de folie in de keukenla, dat is win-win! Bijkomend voordeel: ik hoef lekkers ( lauriekoekjes bijvoorbeeld) niet meer in éên keer naar binnen te werken, scheelt óók nog eens de nodige calorieën, daarom een big hug voor deze fantastiche actie!

 • Xaviera Jamie

  3 juni, 2019

  Wat een perfect bedachte gadget is dit! Geen gefrummel en overdadig gebruik meer van plastic boterhamzakjes of alufolie! Ik “big hug” graag mee!

 • Kirsten

  3 juni, 2019

  Om plastic te besparen dek ik mijn gesneden groente en fruit nu niet af… 🙁
  Het lijkt me een stuk smakelijker om dat met zo’n food hugger te kunnen doen! Wat een goed idee zeg.

  Groetjes en ga zo door met je fijne blog. Ik volg je met name via Facebook.

 • Marianne

  3 juni, 2019

  Als foodlover en groot tegenstander van food waste omhels ik dit soort gadgets met liefde.❤️

 • Annemieke Broenink

  3 juni, 2019

  Ik hug heel graag. Mijn man, mijn kinderen, de hond, bomen… Groente en fruit had ik nog niet eerder gehugd. Hopelijk komt daar binnenkort verandering in. Toffe actie! 😊

 • Daniëlle presa

  3 juni, 2019

  Ik ben er erg nieuwsgierig naar alles in glazen bakken doen neemt te veel plek in en dan laat ik het vaak onbedekt liggen en daar word het ook niet beter van. Dus leuk dit ik doe graag mee.

 • Marijksels

  3 juni, 2019

  Ja wauw die zijn te gaaf!
  Ik had er al es van gehoord,maar ze mezelf nog nooit gegund…
  Ik knuffel graag mn veggie etc.en in dit 1 persoonshuishouden komt het nogal es voor dat er een deel bewaard moet worden…no waste please😉.
  Vingers gekruist🤞

LEAVE A COMMENT