Eveline Cooks

evelinecookslogo

Afgelopen woensdagavond was ik te gast bij Eveline in Wageningen. Ze runt, naast haar studie, een 100% plantaardig cateringbedrijf. Met enige regelmaat biedt ze veganistische afhaalmaaltijden aan voor een zeer schappelijke prijs. Ze kondigt het menu van tevoren op internet aan, waarna je kunt opgeven om een of meerdere porties af te komen halen. Vergelijkbaar met en onder andere via thuisafgehaald.nl.

Tijdens mijn bezoek stond het volgende op het menu: broccolisoep met zelfgebakken croutons, een hartige taart met pompoen en een rijkgevulde groene salade met onder andere rucola, zongedroogde tomaat en olijven. Het eten was erg lekker, de soep was goed op smaak en de croutons lekker knapperig. Hierop volgde de hartige taart: voedzaam en vol smaak met een mooie frisse salade voor het evenwicht. Precies waar een mens behoefte aan heeft nu het weer steeds kouder wordt.
Eveline CooksEveline CooksEveline CooksEveline Cooks

Eveline CooksEveline is niet alleen een meer dan behoorlijke thuiskok, ze is met haar eetbare creaties ook op festivals te vinden, zoals Lokale Schoonheid, Viva las Vega’s en de Sonsbeekmarkt. Ze kan catering verzorgen voor groepen tot 25 personen en ze haar eigen kookboek uitgebracht. Deze is onder andere te koop bij Molen de Vlijt en Buiys & Ko (Wageningen), maar kun je ook rechtstreeks bij Eveline zelf bestellen. Een recensie van dit boek volgt binnenkort.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Eveline Cooks en de website van Eveline Cooks. Je kunt je via haar website ook opgeven voor de nieuwsbrief, waarin ze precies aangeeft wanneer de afhaalmaaltijden aanbiedt.

Posted by on 4 november, 2013

LEAVE A COMMENT