Crazy Pea

Crazy PeaAls je graag naar 24 Kitchen kijkt, zoals ik, dan moet je hem wel kennen. De reclame voor de Crazy Pea, die ook gebruikt wordt in de verstips van Bianca op dezelfde zender. Normaal gesproken zou ik zeggen: vermijd al het voedsel uit TV commercials, maar voor Crazy Pea maak ik graag een uitzondering.

Crazy Pea is een erwtenscheut. Als het een volgroeide plant zou zijn zou dit grappig krulletje ergens bovenin te vinden zijn, een van de lekkerste stukjes volgens Jamie Oliver. Ik wilde het maar wat graag geloven, maar ik had nog niet de kans om ze te proeven tot nu! Ik kreeg een kratje aangeleverd met allemaal vrolijk ogende, springerige, groene sprieten, die, zo werd beloofd, na het afknippen boven het onderste blaadje ook nog eens zouden terug groeien tot nog een nieuwe lading gekke erwten.

Crazy PeaDe smaak van de erwten is mild en daarom kun je de Crazy Pea in allerlei gerechten gebruiken. Ik roerbakte ze kort mee, deed ze door de soep en door de salade, at ze op brood en alle vier de keren vond ik ze een prettige toevoeging aan het gerecht. De smaak is licht erwtachtig en de sprietjes hebben een lichte bite. Het is heel leuk om je eigen plantjes te kunnen oosten, je kunt ze langer vers houden en ze groeien dus echt nog een keer aan. Geen loze beloftes dus. Crazy Pea is het eerste product uit de Hello Fresh-lijn, ik ben benieuwd welke andere producten er nog bij zullen komen!

Er is een actie gaande om Crazy Pea in de supermarkt onderdeel te maken van het assortiment. De actie is zo opgezet dat je wordt uitgenodigd om Crazy Pea leuk te vinden op Facebook en zo de supermarkt te laten zien dat er behoefte aan is onder consumenten.

Posted by on 15 oktober, 2013

LEAVE A COMMENT