Boho-tiffin

Boho-tiffin” width=Vroeger was het al zo bij mij op school, hoe cooler je broodtrommel hoe meer aanzien je had. Destijds was dat een kwestie van het juiste Disney figuur op zo’n lelijk melamine ding. Tegenwoordig zijn er gelukkig heel wat betere opties verkrijgbaar. Zoals deze schoonheid van Boho-tiffin.

Er werd nog vol ontzag aan mij gevraagd of het mijn beauty-case was, maar nee het is echt een manier om je lunch te vervoeren. Wat de bento is voor Japan, dat is de tiffin voor mensen in India en Nepal. Hij wordt daar al tijden gebruikt en terecht, want die gestapelde lagen met een deksel een handvat is een handig systeem.

Boho-tiffin” width=

De tiffins van Boho-tiffin zijn gemaakt van rvs, geen plastic dus en ook geen bpa. Je kunt bij Boho-tiffin kiezen uit verschillende prints. Er zijn onder andere tiffins met panterprint en een soort van ikatprint, kortom ze zijn lekker kleurig en opvallend. Er komt ook nog een netje bij, in de kleur van je keuze. In dat netje kun je trouwens naast de tiffin ook makkelijk een flesje drinken kwijt. Handig!

Boho-tiffin” width=

Ik eet graag salades en als ik daarnaast nog iets anders te eten wil meenemen sleep ik vaak met meerdere bakjes tegelijk. Een tiffin biedt dan zeker uitkomt, want alle bakjes passen netjes op elkaar, waardoor je in feite maar een geheel hoeft mee te nemen. Het is ook wel iets wat handig kan zijn voor picknicks en potlucks. Het zijn echt bakjes waarmee je voor de dag kunt komen en waarin je goed voedsel kunt presenteren. De laatste tijd denk ik dus extra goed na over wat ik meeneem voor lunch, het enige wat er niet in kan is soep of andere vloeibare substanties, voor de rest zijn de mogelijkheden eindeloos.

Boho-tiffin” width=

Een Boho-tiffin met netbag en hanger kost € 39,95, je kunt de Boho-tiffins kopen in de webshop op de Boho-tiffin webwinkel.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 7 april, 2015

2 Comments

 • Bonnie

  15 april, 2015

  Waauw wat een mooie! Ik hou van dit soort printjes. <3

  • Laurie

   15 april, 2015

   Ja mooi he. :-) Ik vond het kiezen van een print zo lastig, ik vond ze allemaal heel mooi. Daarom heb ik iemand anders voor mij laten kiezen. Problem solved.

LEAVE A COMMENT