Biologische Thee van Etos

IMG_5707[1]
Sindskort kun je bij Etos ook biologische thee kopen. Wellicht is het bedoeld als aanvulling op hun Etos Puur Natuurlijk verzorginsproductenlijn, dat weet ik niet, maar in mijn ogen zijn ze in ieder geval goed bezig. De doosjes zien er ook erg vrolijk uit. Ik zette drie soorten thee en probeer hem uit.

Love
Hierin zit lavendel en een vleugje roos. Bij lavendel ben ik altijd voorzichtig. Het kan erg overheersend smaken, of naar handcrème. De dosering is daarom heel belangrijk. Bij deze thee is het goed gelukt. Hij heeft ook iets zoetigs en fruitigs door de vlierbloesem.

After Dinner
Dit is een donkerrode thee die licht naar appel en venkel smaakt. Je moet ‘m niet te lang laten trekken, want dan wordt hij enigszins bitter en zuur en dat is niet lekker. Is ook prima voor de maaltijd te drinken in plaats van na de maaltijd.

Vitalise
Dit is mijn favoriet van de drie, een lekker lichte kruidenthee met kaneel. Deze kan ik ieder moment van de dag drinken en is heel geschikt voor deze zomer.
IMG_5754[1]
Je vindt de biologische thee bij elk Etos filiaal. Ik probeerde drie smaken uit, maar de hele lijn bestaat uit 7 verschillende soorten kruidenthee. De thee draagt het Europese EKO label wat garandeert dat de thee echt biologisch is. Een pakje met 20 individueel verpakte theezakjes kost € 2,50.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 30 juni, 2015

2 Comments

 • JessieCC

  15 september, 2015

  I like this tea!But how can I buy it?Help me ,please.

  • Laurie

   16 september, 2015

   You can find this tea in Etos stores in The Netherlands. Etos a drugstore (pharmacy) that you can find in most big city’s in The Netherlands.

LEAVE A COMMENT