Aankondiging: Vegan Potluck 2015

veganpotluckZoals jullie misschien wel weten organiseer ik wel eens een high tea of een chili sin carne-avond. Nu draaien we de rollen een soort van om, want ik organiseer nu een potluck! Een veganistische potluck om precies te zijn en wederom in Arnhem op zaterdag 25 april. 

Een potluck wordt ook wel een American party genoemd. Het idee is dat iedereen die komt een (in dit geval) veganistisch gerecht meeneemt. Dat mag van alles zijn, iets hartigs, iets zoets. Je kunt natuurlijk iets bij de winkel kopen en meenemen. Nog leuker zou het zijn als je de moeite neemt zelf iets te maken. Ik zorg voor koffie en thee.
Iedereen is welkom, of je nu deelnemer van de Vegan Challenge bent, veganist, vegetariër, alleseter, blogger, niet blogger of nieuwsgierig aagje bent.

Zaterdag 25 april vanaf 13:30 ben je dus van harte welkom! Wil je langskomen? Leuk! Wat moet je doen?

 • Meld je van te voren aan via dit e-mail adres hallolauriegmail.com
 • Geef duidelijk aan met hoeveel personen je komt en welk gerecht je mee gaat nemen. Per persoon reken ik op een gerecht.
 • Deelname is in principe gratis, ik zet wel een donatiepot op tafel, daarmee hoop ik de kosten van de (biologische en Fairtrade) koffie en thee te dekken, neem dus wat geld mee.
 • Zo snel je je hebt opgegeven ontvang je de locatie. De locatie is op loopafstand van station Arnhem en Arnhem Velperpoort. Er is een kat aanwezig en roken is er niet toegestaan.
Posted by on 9 april, 2015

2 Comments

 • David Schmid

  14 mei, 2018

  Hi there could I use the picture for a private group event on facebook? : )
  have a nice evening

  • Laurie

   14 mei, 2018

   First of all: thank you for asking me first! And yes if you are not a money making company you may use this picture. Please give me the credits and link back to my blog. Also you could consider buying me a coffee, that would be so cool! To donate please follow this link https://ko-fi.com/C0C17QC2 Thank you!

LEAVE A COMMENT