Yogi Tea Wellness Collection

Yogi Tea Wellness @ Lauriekoek.nl Houd jij ook zo van thee? Ik wel, gelukkig worden die dilemma’s waarin je moet kiezen tussen koffie, thee, avocado of pindakaas zelden echte dilemma’s, want ik zou het moeilijk hebben. Omdat er zo ontzettend veel variatie is  aan thee, vind ik het altijd extraleuk, wanneer een merk met een zogenaamde sampler komt. Yogi tea doet dat rond kerst vaak, 24 zakjes, elke dag voor kerst 1 als een soort van advent idee en nu is er dit doosje met thee voor het nieuwe jaar.

Yogi Tea Wellness @ Lauriekoek.nl

Wacht niet te lang

Wil je wat doen met deze tips? wacht dan niet te lang. Hij is nog tot ongeveer eind februari verkrijgbaar bij natuurwinkels, want het is ten slotte een limited edition. Er zit natuurlijk detoxthee in, maar ook groene thee, matcha-lemon, heartwarming, womans balance, positive energy cranberry-hibiscus en detoxthee met citroen. Zo kun je verschillende smaken van Yogi tea uitproberen zonder meteen een heel doosje te moeten kopen. En Yogi tea heeft ook een boekje met smoothierecepten.
Yogi Tea Wellness @ Lauriekoek.nl

Het laatste nieuwtje is dat Yogi tea met twee nieuwe smaken op de markt komt, waaronder een met aloe vera. Ik heb hem geproefd en ik vond hem heel vertrouwd en Yogi tea-achtig smaken. Wie hiervan houdt, heeft dus binnenkort nog meer keus!

Ik schenk nog maar een sloot thee in en blog verder, voor meer informatie over Yogi Tea kun je uiteraard terecht op hun website. Een pakje Yogi Tea kost ongeveer 3 Euro en is verkrijgbaar bij de betere winkels ;).

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 26 januari, 2017

2 Comments

 • Sofie

  26 januari, 2017

  Hier nog een yogi-tea-fan! Maar die limited edition heb ik nog niet gezien hier in België :'(

  • Laurie

   26 januari, 2017

   Yay voor Yogi tea. Ik weet niet of er verschil is tussen België en Nederland op Yogi Tea gebied, misschien kun je bij je eigen natuurwinkel vragen of ze het kunnen bestellen voor je?

LEAVE A COMMENT