Giveaway: Veg! en Heel veel veg!

Veg! & Heel veel Veg! Giveaway @ Lauriekoek.nl Ik vind het weer tijd voor een giveaway! Of in goed Nederlands: ik ga twee kookboeken weggeven aan Lauriekoek lezers. Veg! en Heel veel Veg! van Hugh Fearnley-Whittingstall. Doe je mee?

Hugh Fearnley-Whittigstall

Natuurlijk kan ik me voorstellen dat je graag wat wil weten van de kookboeken voor je mee doet. Beide kookboeken zijn van Hugh Fearnley-Whittingstall, die je kunt kennen van zijn kookprogramma’s en het restaurant The River Cottage. Hij heeft in zijn werk veel aandacht voor biologische- en seizoensproducten, wat je ook terug zult vinden in zijn kookboeken.

Veg!

Een van bekendste kookboeken is Veg! Dit is de uitgebreide versie van Veggie!, waar ik eerder al aandacht aan besteedde.  Dit is een kookboek wat ik zelf tijdenlang intensief gebruikt heb en nog steeds wel graag gebruik. Het is flink stuk gekookt maar wees gerust: ik geef een gloednieuw exemplaar weg. Veg! is een vegetarisch kookboek.

Heel veel Veg!

Daarnaast heb ik ook een nieuw exemplaar van Heel veel Veg! in de aanbieding. Dit is de 100% veganistische opvolger van Veg!

Beide kookboeken bieden lekker veel opties om op een doordeweekse dag in elkaar te flansen, dat sowieso. Ze worden ieder apart weggegeven middels een loting. Veg! & Heel veel Veg! Giveaway @ Lauriekoek.nl

Veg! & Heel veel Veg! Giveaway @ Lauriekoek.nl

Ja! Ik wil wel zo’n boek winnen, wat moet ik doen?

Mee doen is heel eenvoudig:

Je kunt meedoen tot maandag 15 april 2019 om 20:00 uur. Daarna trek ik twee winnaars. Voor ieder boek eentje. Let erop dat je een geldig e-mail adres gebruikt zodat ik je kan mailen met het goede nieuws.

Meedoen kan niet meer de twee winnaars Arina en Margit hebben persoonlijk bericht gehad.

Let op: ik verzend alleen naar Nederlandse postadressen! Dit omdat het versturen naar België te prijzig is geworden (helaas).

 

Posted by on 8 april, 2019

34 Comments

 • Hermien - KouweKleren

  8 april, 2019

  Wst leuk dat je mensen mag verblijden! Veggie raad ik in de winkel ook altijd aan, dat is zo’n fijn boek (al heb ik het zelf niet). Ik vind vegan koken een grotere uitdaging, die ik graag aanga voor mezelf en vegan vrienden, dus ik zou Heel Veel Veg wel een waardevol boek vinden om die weg verder te ontdekken.

 • Hanneke

  8 april, 2019

  Wat een fijne boeken zijn dit! Ik heb ze beide al en kook er met regelmaat uit. Tóch zou ik graag een van de boeken willen winnen en dan geef ik dit boek weg aan mijn zusje en zwager. Mijn zusje is een echte vleeseter, maar wil (moet) daar wat van af. Wellicht kan dit boek haar daar een handje bij helpen.

 • Verena

  8 april, 2019

  Wat leuk, deze boeken. Ben pas overgestapt op het alkaline ‘dieet’, in de hoop me fitter en gezonder te gaan voelen. Vegan eten sluit erg aan bij deze lifestyle. Graag doe ik mee voor ‘heel veel veg’.

  Wacht in spanning af 😊. Dank en fijne dag.

 • Esther

  8 april, 2019

  Wat leuk. Ik heb heel veel over deze boeken gehoord toevallig de laatste tijd en dacht al ik moet die gaan kopen. Maar dat hoeft natuurlijk niet als ik er 1 win! Dus ik loot graag mee voor Veg!

 • J.D. DE WOLFF

  8 april, 2019

  Heel graag wil ik de ‘Heel veel veg’ winnen. Ik eet nu 6 jaar plantaardig, en gebruik daar graag goede recepten bij. Dank!

 • Jona

  8 april, 2019

  Wat leuk. Sinds kort eet ik weinig vlees en heb veel belangstelling voor vegetarisch koken en eten. Dus ben altijd benieuwd naar lekkere, goede recepten

 • Anna

  8 april, 2019

  Wat leuk,ik ben benieuwd naar de recepten in Veg. Kook nog niet zo lang Vegetarische gerechten dus kan wel wat inspiratie gebruiken

 • Moniek Fritschij

  8 april, 2019

  Ik volg je via FB en via daar op dit bericht gekomen. Wat leuk! De boeken zien er goed uit ik ben erg benieuwd. Goed om te lezen dat de schrijver zich ook richt op seisoensproducten. Ik zou graag willen dingen voor het boek Heel Veel Veg!

 • Margit

  8 april, 2019

  Oeh ja! De Veg! Lijkt me een fantastische. ♡

 • Michelle

  8 april, 2019

  Hey, wat een leuke actie. Ik doe graag mee voor het boek ‘Veg’.

 • crystal leysner

  8 april, 2019

  wat een leuke actie! ik heb altijd een beetje moeite met het verzinnen van groentegerechten die het hele gezin (manlief, pubers en peuter) kunnen bekoren dus ik maak graag kans op het exemplaar van Veg omdat ik vrees dat heel veel Veg nog een beetje too much is. Stapje voor stapje naar een meer vegetarische levensstijl voor de rest van het gezin 😉 Oja ik volg je via insta en facebook

  • crystal leysner

   8 april, 2019

   ps op facebook sta ik geregistreerd als Crystal Hendrickx en Insta als Crystal Sparckx (lekker ingewikkeld… what’s in a name lol)

   • Laurie

    8 april, 2019

    Ik ga je echt niet aan een kruisverhoor onderwerpen als je hebt gewonnen over waar je me volgt en onder welke naam. Maak je geen zorgen!

 • Els

  8 april, 2019

  Wauw gave actie, en inspiratie kunnen wij allemaal wel gebruiken, dus jaaaaaaaa ik doe ook heel erg graag mee. Moeilijke keuze maar ik ga duimen voor Veg . Allemaal heel veel succes 🆒

 • Marianne van der Krans

  8 april, 2019

  Wat een mooie boeken, mijn voorkeur gaat uit naar Heel veel veg!

 • Anita Hubert

  8 april, 2019

  Ik ga voor “Heel veel Veg!”!

 • Annemiek

  9 april, 2019

  Leuk! Heel veel veg! staat op mijn verlanglijstje 🙂

 • Arina

  10 april, 2019

  Jaaa, wat een leuke actie! Wij eten zoveel mogelijk vegetarisch (thuis dus eigenlijk altijd) en we kunnen wel weer wat inspiratie gebruiken voor nieuwe recepten. Ik kan niet wachten om de recepten uit Heel veel Veg! uit te gaan proberen 🙂 🙂

 • Dafne van der Meer

  11 april, 2019

  Leuke actie! Veg staat al in mijn boekenkast, maar daarnaast is er nog ruimte over voor Heel veel Veg! Ik volg je op Twitter via @voedie.

 • Charlotte

  12 april, 2019

  Lijkt me super leuk om een van de boeken te winnen (Ik heb niet echt een voorkeur). Ik vind het erg lastig om vegetarisch te koken. Ik denk automatisch rond om vlees, vis,. En kan hulp daarom goed gebruiken! Dan kan ik het plan, sterk vlees minderen nu echt smakelijk door gaan pakken!

 • Richard

  13 april, 2019

  Dat elke spruit ons mag inspireren tot veel veggie succes.

 • Encarnita

  14 april, 2019

  In het kader van de wereld een beetje mooier maken begin bij jezelf!😊

  • Encarnita

   14 april, 2019

   Ik vind het eerste boek het leukst.😊

 • Mirjam

  14 april, 2019

  Tof! De bf is veganistisch, ik vegetarisch en we willen wat meer samen koken. En graag met wat meer varieteit. Dus… Dan komt Heel veel veg! wel heel goed van pas!

 • Bianca van den Boom

  14 april, 2019

  Wat veel reacties! Fantastisch.
  Ik zou graag heel veel Veg! Willen winnen. Puur ter inspiratie. Eten al veel minder vlees en zou een mooi handboek willen hebben om veel nieuwe maaltijden te kunnen maken.

  Succes allemaal!

 • marijksels

  14 april, 2019

  Wauw wat een gave actie🤩😍!
  Ik kruis heel hard mn vingers voor “Heel veel veg”. Eet al vaak vega, maar met een koemelkallergie wordt dat al vaak aardig vegan… Maar inspiratie ontbreekt me nog al es🙄 Zou hier dus zeer van pas komen!

 • Marjan

  14 april, 2019

  Wat leuk! Ik loot graag mee met ‘heel veel veg’. Nieuwe recepten als stok achter de deur om vaker plantaardig te eten met mijn gezin.

 • Michelle

  15 april, 2019

  Jaaaaa! Als diëtist metneigen praktijk koop ik 7272829 boeken per maand haha! Veg staat echt boven aan Mn wishlist omdat ik hiermee nog betere vega adviezen kan geven. Ik ga duimen xxxx

 • Lenneke volleberg

  15 april, 2019

  Ik zou heel graag “heel veel veg” willen om meer te kunnen richten op vegetarische gerechten als starter

 • G.

  15 april, 2019

  Beide boeken staan al heel lang op mijn wishlist en heb geen voorkeur voor één van de boeken. Ik zou überhaupt al super blij zijn wanneer ik één van de twee zou winnen.

 • Liz

  15 april, 2019

  Oh wat zou ik graag het boek Veg willen winnen…😊😊. Ben sinds 2,5 jaar vegetariër maar kan echt niet goed koken. Nu ik ben gestopt als ondernemer en weer heel veel vrije tijd heb (yihaaaa) zou ik me graag op het koken willen storten. Fingers crossed ♥️
  Groetjes, Liz

 • Fenna

  15 april, 2019

  Ik doe meer voor Veg! (:

 • Marit

  15 april, 2019

  💛 Heel veel Veg!

 • Kelly

  15 april, 2019

  Oh ik probeer sinds begin dit jaar bewuster om te gaan met vlees. Ik loot graag mee voor Heel veel Veg. Dan gaat het vast beter (nou ja nog beter en nog lekkerder).

LEAVE A COMMENT