Vegan bags

Vegan Bags @ Lauriekoek.nl Ik ben niet bepaald geschikt als modeblogger. Ik koop weinig nieuw, als iets kapot is kijk ik altijd of ik het nog kan laten repareren. Met de mensen op Instagram die elke dag met een nieuwe outfit pronken, kan ik niet concurreren. Dat hoeft gelukkig ook helemaal niet. Toen ik een berichtje kreeg op Instagram van Veganbags was ik dan ook blij verrast.

Eerlijke kleding, eerlijke tassen

Ik weet nog dat ik een tijd geleden bij gewone winkels vroeg om vegan merken die ik in Amerika had gezien, maar nergens kon kopen. Ik denk dat ik te vroeg was met vragen, want overal vroegen mensen me waarom ik een tas zonder leer zou willen. Inmiddels is de sfeer veranderd, je kunt op steeds meer plekken vegetarisch en veganistisch eten en mensen weten ook beter wat het inhoudt. Door die veranderde sfeer is denk ik de houding ten opzichte van leerloze tassen ook veranderd. Er is in de tussentijd gelukkig ook meer aandacht ontstaan voor eerlijke kleding.

Vegan Bags @ Lauriekoek.nl
Ucon Acrobatics rugzak

Ik mocht van Vegan Bags een tas uitzoeken om te proberen. Dat komt goed uit, want ik heb op dit moment een lievelingsrugzak die het op het punt staat te begeven. Ik zocht dus een nieuwe rugzak uit van het Berlijnse merk Ucon Acrobatics. Een minimalistische grijze tas met twee handvatten, gewatteerde schouderriemen en een rits voorop. Alle ritsen zijn zo gemaakt dat het moeilijke is voor de regen om er doorheen te komen. Alle details zijn gemaakt van nepleer (flataatvrij PU) en de tas is PETA approved. Vegan Bags @ Lauriekoek.nl

Vegan Bags @ Lauriekoek.nl

Fijne tas

De hele binnenkant is heel zacht gevoerd. Er zitten vakken in, een sleutelkoord en een houder voor een drinkfles. Uitstekend, want ik neem vrijwel altijd een herbruikbare koffiebeker mee of een herbruikbare waterfles. Het is fijn als zo’n fles rechtop kan blijven in of aan een tas. Het is een tas met een inhoud van 16 liter maar hij voelt vrij compact aan. De handvatten vind ik ook handig, als de tas te zwaar wordt voor mijn rug kan ik hem dragen zoals een boodschappentas. Voor mijn doen is het een ingetogen kleur, maar ik vind het ook handig om een tas te hebben die niet zo opvalt. Vegan Bags @ Lauriekoek.nl

Vegan Bags @ Lauriekoek.nl

Ik denk dat Vegan Bags op het juiste moment komt. Er zijn meer leuke tassen om uit te kiezen, meer mensen zijn op zoek naar veganistische tassen. Ik merk het in mijn omgeving. Zelf ben ik in ieder geval maar wat blij met mijn nieuwe tas.

Posted by on 13 februari, 2019

LEAVE A COMMENT