Pocket Herbarium

IMG_5236[1]
Dit boek is een herbarium. Herbarium is ongeacht de betekenis al een heel mooi woord. Een herbarium is een verzameling gedroogde planten, op papier voorzien van een naam. Het heeft op een of andere manier iets heel moois en ouderwets. Dit boekje neemt dat gevoel mee, maar is tegelijk ook modern.

Behalve de mogelijkheid om er planten in te plakken, vind je ook de mogelijkheid om je eigen gedachten op papier te zetten in dit boek. Je mag er dus in schrijven, in tekenen, in plakken. Er in staan prachtige foto’s van bloemen, informatie over planten, inspirerende quotes over het buitenleven. Om het boek zit een fluorrozen elastiek en in het boek zit een fluorrozen leeslintje.

Nu de natuur weer langzaam tot leven komt en de planten weer beginnen met groeien kun je komende tijd je geluk op. Genoeg om te verzamelen en vast te leggen. Genoeg om van te genieten.

Pocket Herbarium
Saskia de Valk en Maartje van den Noort
Uitgeverij Snor
€ 14,95

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 20 april, 2015

4 Comments

 • Valesca

  20 april, 2015

  Oh dit is een mooi boekje!! Ik hou hier van! Ik ga hem bestellen :)
  Vraagje over de potluck, is het ook mogelijk om (uiteraard met meegenomen lekkers) eventjes aan te schuiven? Ik ben wat spaarzaam met mijn tijd omdat ik zo druk ben op werk en mijn vrije tijd graag zo weinig mogelijk plannen wil :) maar ik vind het heel leuk om te komen maar blijf dus niet zo lang.

  • Laurie

   20 april, 2015

   Ik hoop je niet extra hebberig te maken maar bij Sissy-boy homeland zijn er ook nog supertoffe kaarten van dit boekje te koop.
   Natuurlijk ben je ook voor kortere tijd welkom! Ik ben helemaal strict of streng qua potluck hoor. Je bent van harte welkom en je mag weggaan wanneer je zelf wil.

   • Valesca

    21 april, 2015

    Oef dan ga ik ook nog wel naar sissyboy ;)
    Ik kom zaterdag dan gezellig even langs. Is er al veel van zoet of juist hartig of ligt alles nog open wat ik mee kan nemen?

    • Laurie

     22 april, 2015

     Er is zowel zoet als hartig, je mag dus meenemen wat je zou willlen meenemen. Stuur je mij even een mailtje voor de locatie?

LEAVE A COMMENT