Pimento spicy ginger

Pimento spicy ginger @ Lauriekoek.nlPimento spicy ginger ontdekte ik dankzij de Horecava, waar dit jaar een hal vrijwel compleet was gewijd aan dranken met én zonder alcohol. Ik keek mijn ogen uit, heel veel mooie stands en heel veel drankjes die ik nog nooit gezien of geproefd had. Sterker nog, op de terugweg zat ik in de trein hoorde ik van een medebezoeker een enthousiast betoog over een nieuw spicy gemberdrankje. Ik spitste mijn oren en ging mijn geheugen af. Dat drankje had ik niet gezien? De beurs is zo groot dat je dingen ziet, maar ook kunt missen. Gelukkig is het nooit te laat om dit nader te onderzoeken.

Pimento spicy ginger @ Lauriekoek.nl

Pimento

Pimento spicy ginger is een gemberlimonade met prik met een kick,  door de toevoeging van peperaroma. Het wordt gezoet met een combinatie van suiker en zoetstof in. Volgens het etiket is het reduced sugar, maar er zit 7 gram suiker per 100 ml in.Pimento spicy ginger @ Lauriekoek.nl

Het drankje is alcoholvrij en wordt verkocht in flesjes van 250ml met schroefdop. Je kunt het ongemixt koud drinken, met veel ijs of mixen of gebruiken als een cocktail met of zonder alcohol voor een pittige variatie op het huidige cocktailaanbod.

Pimento spicy ginger @ Lauriekoek.nl

Pimento spicy ginger @ Lauriekoek.nl

Spicy

Pimento spicy ginger is een lekker sterk gemberbier, maar de verrassing zit ‘m in de peper. Die geeft echt een goede kriebel aan je neus en een bepaald soort spicy warmte, naast de warmte van de gember. Dit is, ondanks het alcoholvrije karakter niet echt geschikt voor kinderen. Dat is ook wat ik zoek als volwassene zoek als ik een alcoholvrij drankje bestel. Hier kun je ook goed testen wat aroma doet. Als je het uit het flesje drinkt valt de kick mee, drink je het uit een wijd glas dat voel je hem optimaal. Dit sla je niet zomaar even achterover, je kunt er langzaam aan nippen. Als je verkouden bent voel je je na dit drankje even net iets minder verkouden.Pimento spicy ginger @ Lauriekoek.nl

Je kunt Pimento spicy ginger in de horeca vinden, maar ook bij winkels. Voor een lijst van verkoopadressen kun je terecht op de website van Pimento spicy ginger.

Posted by on 7 februari, 2023

LEAVE A COMMENT