Mijn verlanglijstje 2020

Verlanglijstje 2020 @ Lauriekoek.nlIk heb dit jaar een klein en bondig verlanglijstje. Als er ook wat immateriële dingen op zouden mogen, zou ik het wel weten. Maar ja ,dat zal voor iedereen wel gelden toch? Hoewel het al haast te laat is om nog iets te bestellen wat voor kerst binnen is, wil ik toch graag mijn persoonlijke lijstje van dit jaar met jullie delen.

Autumnleaf dinnerplate

Ik heb dit bord van Donna Wilson nog nergens in Nederland gezien, dus ik vrees dat ik nog even geduld moet hebben. Ik vind de print en kleuren heel mooi. Er zijn ook mokken (Kaleido) en ook die vind ik heel cool.

 

Vadholma –  hangende fruitschaal

Als ik een ding heb geleerd van klein wonen is dat je dingen moet ophangen. Dat deed ik al met planten en nu wil ik het ook met fruit doen. Ik zocht al een tijdje een hangmand en nu heeft Ikea er een die mij perfect lijkt.

Een geurkaars

Ik weet nog niet waar of welke geur, want daar moet ik mij nog even in verdiepen, maar dit jaar lijkt het aanbod groter dan ooit. Tips zijn welkom.

Geef een boek

Dat is natuurlijk altijd een goed idee, maar ik bedoel nu specifiek de poster van het Kattenkabinet. Ik liet deze poster liggen in de museumwinkel bij de Kunsthal in Rotterdam toen daar een tentoonstelling over… jawel, katten was. Toen ik buiten stond had ik daar al spijt van. Hij bleek ook te koop bij het Kattenkabinet, dus ik heb een tweede kans.Geef een boek @ Lauriekoek.nl

 

Écht lekkere chocolade

Stiekem ben ik natuurlijk gewoon de culi van de blogpost wat geef je de foodie in je leven cadeau? Dus goede chocolade zoals die van Taza is hier altijd van harte welkom.

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

P.S Wil je mij iets geven? Je kunt mij altijd een Ko-Fi schenken en bijdragen aan het voortbestaan van Lauriekoek!

Posted by on 21 december, 2020