Concious Skincare Body Lotion

IMG_0085[1]
De dagen worden  korter en het weer wordt ook kouder, daarom gaan er in huize Lauriekoek weer tube’s handcrème, verschillende soorten lippenbalsem en ook bodylotion doorheen. Vandaag een blogpost over de bodylotion van Concious Skincare die ik probeerde. Ik koos voor de geur grapefruit, lemon cedarwood.

Allereerst even een foto van hoe het pakje bij mij aankwam. De postbode, die normaal gesproken niet bijzonder nieuwsgierig is naar wat ze bij me komt afleveren, was heel benieuwd wat erin zat. Ik trouwens ook.IMG_0059[1]
Heel mooi verpakt dus en wat ook handig is, is dat het pompje dat bij de bodylotion komt, nog niet op de fles is geschroefd. Dat moet je nog even zelf doen. Daardoor kan het pompje ook niet ingedrukt raken tijdens het vervoer en heb je dus geen kliederboel in het pakje.
IMG_0061[1]
De bodylotion is geschikt voor alle huidtypes. De geur is licht citrusachtig, mild, geschikt voor mannen en vrouwen naar mijn mening. Veel van de ingrediënten zijn biologisch. Uiteraard is de lotion proefdiervrij, er zit een Leaping Bunny logo op en ook het logo van de Engelse Vegetarian Society. Naast vegetarisch is de bodylotion ook veganistisch, het bevat geheel geen dierlijke ingrediënten dus. Het is trouwens ook vrij van parabenen, ftalaten, natriumlaurylethersulfaat en synthetische conserveermiddelen.

De bodylotion heeft het goede van olie en het intrekkende van bodylotion, je kunt er nog een tijdje mee masseren zelfs, als je dat zou willen. De prettige milde citrusgeur blijft nog na te opbrengen nog wel even hangen. Ondanks dat ik nogal een gevoelige huid heb kan ik deze bodylotion prima ook na het scheren gebruiken.

Deze Concious Skincare bodylotion kost €22,95 voor 250ml en kun je kopen bij Reina Organics. Komt die naam je bekend voor? Dat zou kunnen, eerder recenseerde ik deze Schmidt’s deodorant, die daar ook vandaan komt.

Posted by on 20 november, 2014

2 Comments

LEAVE A COMMENT