Giveaway: Taart ende koeck

Giveaway: Taart ende Koeck @ Lauriekoek.nlGoed nieuws voor iedereen die van bakken houdt: ik mag een exemplaar van Taart ende koeck weggeven! Heb je de recensie van dit veganistische bakboek gelezen en ben je helemaal enthousiast? Doe dan mee met de giveaway en maak kans op een exemplaar.

Wat moet je doen?

Boekrecensie: Taart ende koeck @ Lauriekoek.nlKans maken op een een exemplaar van Taart ende koeck is heel eenvoudig:

 • Laat hier een reactie achter bij deze blogpost. Gebruik een geldig e-mail adres zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.
 • Volg me via Facebook, Twitter, Bloglovin, Instagram of Pinterest Ik kan het niet verplichten maar ik zou het heel leuk vinden als je dit deed.

Zondag 11 oktober 2020 om 20:00 loot ik en mail ik de winnaar persoonlijk. Tot die tijd kun je dus meedoen. Meedoen kan niet meer Hanneke heeft mail van mij gekregen. Iedereen die heeft meegedaan: hartelijk dank voor het meedoen en jullie lieve reacties. 🙂Boekrecensie: Taart ende koeck @ Lauriekoek.nl

Posted by on 4 oktober, 2020

29 Comments

 • Francine de Vries

  4 oktober, 2020

  Ik wil graag mee loten voor dit schitterende boek. Ik ben gek op kookboeken en als beginnend veganist kan ik alle informatie gebruiken die er is.

 • Anna

  4 oktober, 2020

  Ouderwets lekker, klinkt goed. Heel erg benieuwd naar alle recepten in dit boek!

 • Joke

  4 oktober, 2020

  Verrukkelijk! Leuk om vegan recepten te hebben voor gevulde koeken en bokkepoten, voor koekjes en heerlijke taarten. Ik eet nu bijna zeven jaar vegan, en dag is wat ik graag nog zou toevoegen aan mijn collectie kookboeken!

 • Kirsten

  4 oktober, 2020

  Oh ja dit is precies wat ik zoek! De recepten voor “gewone ” ouderwetse Nederlandse koekjes en taarten, maar dan hoe je het vegan aanpakt. Super.
  Ik volg je via Facebook, bloglovin en ik dacht ook op pinterest.

 • Michelle

  4 oktober, 2020

  Dit boek lijkt me heel goed om mee te beginnen om begane te bakken dus ik doe zeker mer

 • Sarah

  4 oktober, 2020

  Ik zou deze echt heel graag in mijn kast hebben staan. Ik probeer meer en meer plantaardig te bakken, maar ik ben nog op zoek naar echt lekkere recepten. Dit boek kan me hier wel mee helpen denk ik.

 • Jacqueline

  4 oktober, 2020

  Wat een heerlijk boek, ik loot heel graag mee!

 • Xaviera Jamie

  4 oktober, 2020

  Een veganistisch kookboek en dan lekker kunnen bakken op een verantwoorde manier! Ik verheug me reuze op de lekkernijen die we met elkaar kunnen gaan maken!

 • Annemarie

  4 oktober, 2020

  Wat een leuk kookboek, Ik merk dat mijn plank met kookboeken harder groeit sinds ik jou blog volg. Maar van sommige boeken kan je nooit genoeg hebben. Als bakkersdochter ben ik wel van de Taart en de Koeck!!

 • anne

  4 oktober, 2020

  Ik doe heel graag mee!

 • sherida De koning

  4 oktober, 2020

  ik zou met dit boek graag mijn vriend willen overtuigen dat vegan bakken toch wel echt mogelijk is en lekker. (nou nog maar duimen dat die dan ook vaker voor mij bakt 🙂 )

 • Hanneke

  4 oktober, 2020

  Super! Ben me net aan het inlezen in vegetarisch / veganistische koken en bakken. Ik doe dus ook graag mee!

 • Hermien - KouweKleren

  4 oktober, 2020

  Oeh, ik zat bij de gelezen reviews al een beetje te kwijlen op mijn toetsenbord. Lijkt me heel leuk om hieruit te gan bakken.

 • Hanneke

  5 oktober, 2020

  Ik was naar aanleiding van jouw post al bij de boekhandel geweest, maar daar lag het boek nog niet. Ze hebben ‘m voor me besteld.
  Mocht ik heb boek ook nog winnen, dan geef ik het boek weg aan mijn lieve zusje die binnenkort naar een nieuwe woning verhuist. Ze kan prima kan koken (echt heel lekker), maar bakt nooit. In haar nieuwe keuken zit een goede oven, dus kan ze meteen aan de slag en kan ze wellicht samen met mijn kinderen ‘aan de bak’.

 • Ciska

  5 oktober, 2020

  Dat boek ziet er supermooi en lekker uit! Ik doe graag mee met de winactie 🙂

 • Cook&Hook

  5 oktober, 2020

  Dag Laurie, wat leuk dat je dit boek mag weggeven! Ik moet nog even beslissen of ik hem zelf zou houden of cadeau zou geven aan de zus van mijn vriend (die veganistisch eet en net als ik van bakken houdt)… ik maak graag kans om te winnen dus!

 • Margot de Boer

  6 oktober, 2020

  Dit lijkt mij een heel inspirerend bakboek! Ik zou het fantastisch vinden om dit boek te kunnen gebruiken!

 • Kaylee

  6 oktober, 2020

  Ik heb je site net ontdekt en ik ben helemaal enthousiast! Ik heb dus genoeg leesvoer (haha!) de aankomende tijd, maar een vegan bakboek is altijd leuk om in huis te hebben! Ik houd van bakken en ik probeer steeds meer veganistisch ipv vegetarisch te eten, dus inspirerende baksels waarbij ik eieren, melk en boter kan vervangen voor plantaardige opties zijn altijd welkom! Liefs

 • Lydia

  7 oktober, 2020

  Supertof! Maak graag een kans om ook meer inspiratie op te doen voor vegan bakken 🙂

 • Lyd

  8 oktober, 2020

  Jahaa! Lijkt me echt een leuke uitdaging om veganistisch te gaan bakken.

 • Jacqueline

  9 oktober, 2020

  Onwijs leuk! Ik doe heel graag mee met de winactie 😀

 • Caroline

  9 oktober, 2020

  Eindelijk een veganistisch bakboek dat er aantrekkelijk uitziet! Tot nu toe vond ik mijn veganistische baksels geen succes en ik zou graag met dit boek aan de slag willen.

 • Ariane Mauritsz

  9 oktober, 2020

  Graag doe ik mee met deze win actie!
  Bakken is een grote passie van mij, hier thuis zijn we vegetarisch en ik wil graag veganistisch gaan koken maar ook zeker bakken.
  Het boek lijkt mij daarom super handig om dit boek als inspiratiebron te gebruiken.

 • Anne

  9 oktober, 2020

  Wat een prachtig bakboek! Ik heb uit het bakboek van Lisette Kreischer die ook meewerkte aan dit bakboek genoeg gebakken dus ik ben wel toe aan nieuwe inspiratie van Maartje! Zeker voor de komende winter.

 • Lotte

  9 oktober, 2020

  Oeehhh ik zou graag kans maken! Sinds ik op kamers ben gaan wonen, probeer ik vegetarisch en af en toe veganistisch te eten. Ik merk alleen dat voor veganistisch bakken heel vaak hele dure, aparte ingrediënten worden gebruikt. Dat past uiteraard niet binnen mijn studentenbudget 😛 Ik zou daarom wel een bakboek willen met ‘normale ingrediënten’!

 • Ellen van Rijn

  10 oktober, 2020

  Wat word ik blij van jouw blog, Laurie. Als veganist in een omgeving waarin iedereen van dierlijke producten houdt voel ik mij soms erg alleen. Ook is het nog erg zoeken hoe ik dierlijke producten het beste kan vervangen. Het lijkt mij een leuke uitdaging om met een toegankelijk boek de mensen in mijn omgeving te ‘verleiden’ met iets lekkers om zo te kunnen ervaren dat vegan echt niet saai hoeft te zijn! Groetjes van Ellen

 • Lucie

  10 oktober, 2020

  Taart ende koeck, dat is vegan maar ook ouderwets smullen voor mij, mijn geliefden ende al mijn bezoek!

 • Angelique

  10 oktober, 2020

  Beste Laurie,

  Leuk dat er een give away actie is. Ik zou het super vinden in aanmerking te komen voor dit prachtige boek.

  Hartelijke groet,
  Angelique

 • Emilie

  11 oktober, 2020

  Hoi Laurie,

  Net op de valreep jou site ontdekt en dan ook nog een mooi boek. Whauw zou geweldig zijn om hem te krijgen. Zeker om dat ik zit te bedenken hoe ik mijn recepten om kan toveren naar een veganisch lekkernij. Ik vindt dat best moeilijk maar met zo’n mooi boek zal het me best lukken.

  Groetjes Emikie

LEAVE A COMMENT