De Nieuwe Smaken van Clipper Tea

IMG_3277[1]

Er zijn nieuwe smaken Clipper bij de supermarkt te krijgen. Naast gember-groene thee, groene thee met aardbei, groene thee met citroen, earl grey, zoethout en mint, zijn er nu drie smaken extra om uit te kiezen: chai-groene thee, aardbei-vlierbloesem, en framboos-mint. Clipper Tea is biologisch en vaak ook Fairtrade. Ik probeerde ze voor je uit.

De aardbei-vlierbloesemthee is zoetig. Je hebt dus geen extra suiker nodig. Als je al van de groene thee met aardbei hield, dan is dit jou thee. Chai-groene thee heeft een echte chaismaak met een vleugje groene thee, heel lekker. Maar mijn onbetwiste favoriet is de framboos met mintthee. Deze  is zoetig en fris door de mint, van de drie pakjes was dit pakje bij mij het snelste op.

Op de verpakking staat dat je de zakjes drie minuten kan laten trekken. Bij de smaken aardbei-vlierbloesem en framboos-mint is het heel belangrijk dat je je daar aan houdt,  want, als je het zakje langer laat zitten, krijg je echt een bittere thee. Niet lekker, let er ook op dat je je thee water iets laat afkoelen bij groene thee, anders krijg je een verbrande smaak.

Voor een pakje betaal je ongeveer € 2,40. Deze smaken Clipper Tea zijn te koop bij Albert Heijn, Jumbo, Deen, Hoogvliet,Spar en bij sommige natuurwinkels en delicatessenwinkels. Benieuwd wat ik van de andere smaken Clipper Tea vond? Lees dan deze review. Je kunt voor meer informatie ook terecht op de website van Clipper.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 4 november, 2014

7 Comments

 • Kirsten

  4 november, 2014

  Fijn, zo’n voorpoever :-) . Weet jij eigenlijk waarom Clipper thee zo ontzettend duur is? Ik vind het lekker hoor, maar 2,5 x zo duur als de Pickwicks etc…..

  • Kirsten

   4 november, 2014

   p.s. Clipper thee is deze week in de aanbieding bij AH, 1.99 voor 20 zakjes.

   • Laurie

    4 november, 2014

    Hoi,
    Nee ik weet niet waarom Clipper meer geld kost dan Pickwick. Pickwick is niet biologisch en niet fairtrade dus dat is sowieso moeilijk vergelijken. Misschien is het biobudget wat voor jou? Daar staat in hoe je biologisch eet met een budget https://lauriekoek.nl/?p=6721
    Zelfs drink ik graag losse thee en ook Pukka of Hari tea. Dat is inderdaad best prijzig als het elke dag drinkt. Ik vraag dat voor mijn verjaardag en zet het op mijn verlanglijstje met sinterklaas. Natuurlijk let ook op de aanbiedingen, net als jou. :-)

    • kirsten

     5 november, 2014

     Bedankt voor de tip! Ja losse thee drink ik ook graag, dat vind ik echt anders smaken en ruiken en dat is helemaal niet zo duur als het lijkt :-)

 • Bonnie

  4 november, 2014

  Ik heb hiervan alleen nog maar de groene thee met gember geproefd. Deze zien er ook goed uit! (Het helpt denk ik mee dat de verpakking zo vrolijk is, dan voelt het meteen een beetje als een cadeautje.) :) Ik ben meestal niet zo’n fan van thee met fruitsmaakjes maar die chai lijkt me wel wat.

  • Laurie

   4 november, 2014

   Als je niet van fruitsmaakjes houd is de chai inderdaad wat voor jou. De Clipper verpakking is leuk he? Ik word altijd vrolijk van mooie verpakkingen, tenzij er iets in zit wat niet lekker is natuurlijk.

 • Celine

  5 november, 2014

  yumm! Ik ben helemaal fan van de citroen & gember variant! : )

LEAVE A COMMENT