Boekrecensie: Home Made Food Note Book

home made food note book @ Lauriekoek
Het lijkt er op dit moment op dat ik de enige Nederlander ben die niet aan kerst cadeautjes doet. Natuurlijk is daar een makkelijke oplossing voor. Je koopt iets voor jezelf, je legt het onder de kerstboom, mooi ingepakt uiteraard, en reageert lekker enthousiast. Oh beste <insert name here> dat had je nou niet moeten doen! Het Home Made Food Note Book van Yvette van Boven is een ideaal item voor bovenstaande procedure. Kun je tweede kerstdag mooi de recepten van eerste kerstdag erin schrijven ,of de gekoesterde familierecepten.
Het is niet recht toe recht aan eenvoudig opschrijfboek, nee, home made food note book heeft een binnenkant die doet denken aan het bakboek Home Baked. Waterverfvlekken, de leuke poppetje die je goede raad geven of simpelweg iets roepen. Ze zitten er allebei in. En dat niet alleen, ook wat restaurant tips van Yvette, namen van groente vlees en vis in vier talen. Recepten voor ketchup, azijn, mayonaise, mosterd, voorraadkast tips, schema’s waarin je kan invullen welke cocktail je hebt gedronken en waar en tabellen met temperaturen.

Natuurlijk is er meer dan genoeg ruimte voor je eigen recepten. Ik denk dat ik er zelf met washi tape ook wat knipsels in ga plakken. In kookboeken schrijven zou ik niet doen, dat is voor mij heiligschennis maar zulke boekjes, daar schrijf ik zonder problemen in. Gelukkig ook maar, want dat is precies waar het Home Made Food Note Book voor bedoeld is.

Home Made Food Note Book
Yvette van Boven
Uitgeverij Fontaine
€ 17,95

Voor de mensen die denken: leuk waar koop ik zoiets nou? Gewoon naar de boekhandel gaan waar je ook je kookboeken koopt. Dan zit het meestal wel snor. Veel online winkels zoals bol.com verkopen hem ook.
home made food note book achterkant @ Lauriekoek

Posted by on 23 december, 2015

LEAVE A COMMENT