Bites We Love

IMG_4975[1]
Meestal zo rond de klok van 4 uur krijg ik een enorme zin in iets te snacken. Dat probeer ik meestal op te lossen door een gezonde snack mee te nemen. Zodat ik mijn honger niet hoef te stillen met vieze patat van de snackbar op het station. 
De makers van de Food We Love box hebben sinds niet al te lange tijd iets nieuws: Bites We Love. Daarmee kan je snacks thuis laten bezorgen, in een lange dunne envelop, zodat ze gewoon door de brievenbus passen. Je kunt een profiel kiezen, pure, power of pleasure, zodat je de snacks krijgt die bij je passen.
IMG_4977[1]
Ik koos voor Pure, dat bevat tussendoortjes die niet alleen vullen, maar ook voeden, met af en toe een stukje pure chocolade. In mijn Bites We Love pakketje vond ik daarom vier verschillende zakjes met daarin 4 verschillende mixen: Brainpower #4, Inca Seeds #05, Dark Pecan #17, Charlie’s Super Angels #34. De mixen bestaan uit fruit, noten, zaden, pitten, kokos, en in de pecanmix ook wat chocolate buttons.
IMG_4978[1]
In de doos vind je ook een boekje met voedingswaarden en ingrediënten. Het zijn flinke zakjes, dus je kunt er een flinke snack attack mee bestrijden. Of je doet zoals ik en verdeelt de porties in tweeën. Je kunt de zakjes natuurlijk ook door de havermout roeren of gebruiken om voedzame muesli repen mee te maken.
IMG_4979[1]
Als je veganist bent kun je het beste het pure profiel selecteren, omdat je dan alleen de pure chocolade buttons krijgt. Als vegetariër kun je uit alle profielen kiezen. Een overzicht van alle snacks uit alle profielen vind je hier.

Je kunt de snacks bestellen via Bites We Love, een abonnement kost € 4,95 per week.

Posted by on 11 februari, 2015

6 Comments

 • Fey

  11 februari, 2015

  Ha! Toevallig zag ik de site vandaag en overwoog om het eens uit te proberen. En nu zie ik je post! Grappig ^.^

  Mijn vraag is echter, zijn de porties wel genoeg? Ze zien er namelijk erg klein uit.

  • Laurie

   11 februari, 2015

   Ik vond de porties juist aan de grote kant! Daarom deel ik ze dus ook, zoals ik in de blogpost aangeef, in tweeën. 🙂 Een portie weegt ongeveer 40 gram, dat is ruim voldoende voor een snack. In een doos zit dus 4 keer 40 gram aan snacks.

   • Fey

    12 februari, 2015

    Ooh ok, dat is dus wel prima. Ik heb alleen een snackmonster in huis, dus dat zou waarschijnlijk niet genoeg zijn 😀

    • Laurie

     12 februari, 2015

     Heb je de Boxbites blogpost al eens gelezen? Dat is een andere vorm van snacks thuis laten bezorgen, misschien past dat meer bij snackmonsters https://lauriekoek.nl/boxbites/

    • Fey

     13 februari, 2015

     Ja die had ik al gezien 🙂 Alleen mijn snackmonster zou dat waarschijnlijk niks vinden. Nee, voor nu ga ik ze gewoon zelf samenstellen voor hem ^.^

    • Laurie

     13 februari, 2015

     Doe dat.

LEAVE A COMMENT