Bio Today Chocoladeproducten

Chocoladeproducten van Bio Today @ Lauriekoek.nlNaast No Bee Honey, waar ik laatst al iets over schreef, heb ik ook een aantal (nieuwe) chocoladeproducten van Bio Today uitgeprobeerd. 

Onder het merk Bio Today worden er verschillende biologische en en ook een flink aantal veganistische producten verkocht. Verschillende zoetmiddelen, crackers, dranken en spreads zijn al goed verkrijgbaar, maar toen ik ze laatst op de Biobeurs zag, werden er ook enkele nieuwe producten gepresenteerd, waaronder een choco spreak, choco-kokosreep en chocolade rijstwafels.

Chocolade rijstwafels

Ik eet zelf met enige regelmaat chocolade rijstwafels, van verschillende merken, soms biologisch soms niet. Ik houd van rijstwafels en ik houd van chocolade en ook in deze combinatie Ik weet dus hoe ze naar mijn idee horen te smaken en of ze lekker vind of niet. Ik kan daar in dit geval kort over zijn: ik vind ze lekker en ze zijn dus goed gekeurd. Chocoladeproducten van Bio Today @ Lauriekoek.nl

Chocoladeproducten van Bio Today @ Lauriekoek.nl

Choco bar

Deze choco bar is veganistisch en bevat maarliefst 80% cacao. Het is een soort Bounty, maar dan met betere chocolade. Hij is niet erg zoet, maar dat waardeer ik juist. Mijn enige aanmerking zou zijn dat ik wel een grote reep zou willen hebben.Chocoladeproducten van Bio Today @ Lauriekoek.nl

Chocoladeproducten van Bio Today @ Lauriekoek.nl

Choco spread

Dit is een chocoladepasta die is gezoet met kokosbloesemsuiker, wat ik erg lekker vind. Hij smaakt nootachtig, omdat hij is gemaakt op basis van zonnebloempitten en hazelnoten bevat. Helaas vind ik het totaal niet naar chocolade smaken, ondanks de diepbruine kleur. Sowieso heb ik momenteel geen favoriete chocoladepasta. Ik vind het moeilijk om iets te vinden met een echt alleen pure chocoladesmaak die ik ook nog eens lekker vind. De choco spread van Bio Today valt voor mij wat dat betreft dus af. Wat ik wel goed vind aan deze choco spread is dat er geen palmolie in zit.Chocoladeproducten van Bio Today @ Lauriekoek.nl

Verkoopadressen vind je op de website van Bio today

Posted by on 16 februari, 2020

2 Comments

 • Arjan

  13 februari, 2023

  De Bio Today Notenmixreep, hoe is die verpakt, in plastic (soup) of beter materiaal?

  • Laurie

   13 februari, 2023

   Het is alweer drie jaar geleden dat ik deze blogpost schreef. Dus ik weet niet meer waar de verpakking van gemaakt is. Misschien kun je contact opnemen met het bedrijf zelf? Zij kunnen je vraag vast beantwoorden en bijvoorbeeld ook zeggen of de reep die je wil kopen nog in het assortiment zit. Als blogger ben ik daar niet van op de hoogte.

LEAVE A COMMENT