Alles op een Rijtje Give-away!

IMG_6912[1]De eerste pannenkoek mislukt altijd, dat schijnt  overigens een Russisch gezegde te zijn. Ik denk dat januari ook een soort van eerste pannenkoek is. Iedereen moet weer op gang komen, iedereen probeert zijn goede voornemens weer in praktijk te brengen. Het is kortom weer even wennen allemaal. Wellicht dat lijstjes maken je kan helpen.

Nu denk je misschien huh, maar dit boek recenseerde je eerder toch al? Klopt! Alleen ben ik daarbij vergeten de give-away te doen. Had ik maar een lijstje moeten maken. 🙂

.
Goed! Ik geef dus een exemplaar van dit boek weg. Wat moet je daarvoor doen? Nou, eigenlijk maar een ding:

Laat hier een leuke reactie achter (uiteraard met een geldig e-mailadres anders kan ik je niet bereiken als je hebt gewonnen).

Meedoen kan tot en met 10 februari tot 20:00. Op die dag loot ik om 20:00 om te bepalen wie de winnaar van het Alles op een Rijtje boek zal worden. Blijf op de hoogte van al mijn toekomstige blogposts en give-aways via Facebook, Twitter, Bloglovin en Pinterest. Dank je wel!

Posted by on 3 februari, 2016

12 Comments

 • Yvonne Renckens

  3 februari, 2016

  Als echte lijstjes junk kan ik dit boek natuurlijk niet overslaan! Ik werd wel nieuwsgierig van je review!

 • Hanneke

  3 februari, 2016

  Ik kan gerust zeggen dat ik het de afgelopen tijd ‘niet allemaal op een rijtje had’. En nog steeds ben ik doende om een mooi rijtje van mijn leven te maken. Of dit boek hierbij kan helpen weet ik niet (ben een beetje allergisch voor het Amerikaanse über-positivisme), maar ik vind dat ik het aan mezelf (en de mensen om me heen) verplicht ben om een stap voorwaarts te maken. Dit zou een duwtje kunnen geven?
  Kortom: ik doe graag mee….

 • Petra Lankhuizen

  3 februari, 2016

  Ik maak elke dag lijstjes, maar… vergeet vervolgens weer waar mijn lijstjes ook al weer waren… Enige hulp bij het opzetten van een goed werkend systeem zou dus meeeeer dan welkom zijn ☺☺

 • Annemiek

  3 februari, 2016

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Kan zeker wat hulp op het gebied van planmatigheid gebruiken met dit boek. Sinds mijn zwangerscap vergeet ik werkelijk alles, behalve natuurlijk elke dag even op lauriekoek te kijken 😉 kortom ik hoop dat ik kans maak!

 • Natascha

  3 februari, 2016

  Met alle nieuwe supercoole projecten en evenementen op de planning raakt ook deze drukke groene onderneemster ook wel eens het overzicht kwijt!
  Dit boek kan daar vast bij helpen als ik zo de review lees;)

 • Kelly De Bree

  8 februari, 2016

  Ik zou het super vinden om dit boek te winnen, want zolang ik me herinner maak ik al lijstjes. Ik ben ten zeerste benieuwd naar de tips en ideeën in dit boek, om mijn lijstjes te verbeteren en te variëren. Fingers crossed! 😀

 • Anne

  8 februari, 2016

  Dit boek stond al op mijn-nog-te-lezen-lijstje. Maar verder ben ik slecht met lijstjes, want ik raak ze altijd kwijt. Of dan sta ik weer in de supermarkt en ligt het lijstje nog thuis op de tafel… Wellicht kan dit boek mij wat tips bieden!

 • Ygra

  8 februari, 2016

  ik houd ook van lijstjes

 • Saskia Derksen

  8 februari, 2016

  Ooooh, een lijstjes boek! Ik ben echt dol op lijstjes en ik had het boek al in de boekhandel zien liggen. Moest er al van grijnzen 😀 Ik zet het boek snel op mijn ‘boeken die ik wil lezen’ lijstje als ik hem niet win 😉

 • linda

  8 februari, 2016

  Mijn man zou zeggen dit is een boek voor jou! Hij geeft mij vaak de bijnaam: Linda-Lijstje 🙂

 • Marianne

  9 februari, 2016

  Waar zou ik zijn zonder mijn lijstjes? Ik weet het wel: niet zo ver als nu. Het boek staat op mijn lijstje ‘lezen!’

LEAVE A COMMENT