Vegetarian Magazines All Over the World

vegetariantimes tofumagazine chickpea vegnews vegetarianliving cookvegetarian bbc-good-food-magazine

In Nederland is sinds magazine Vega stilletjes vertrok zijn eerste en laatste vegetarische tijdschrift kwijt. Jammer maar gelukkig zijn in ons omringende landen nog allerlei leuke tijdschriften verkrijgbaar. Ga je op reis? Of ken je iemand die verre oorden gaat verkennen? Hier zijn de leukste opties. 

.

Vegetarian Times
vegetariantimes

Dit Amerikaanse tijdschrift met veel recepten biedt zowel leesvoer voor vegetariërs als veganisten. Bij het tijdschrift hoort een uitgebreide website met veel recepten die regelmatig geüpdatet wordt.

.

Tofu Magazine
tofumagazine

Tofu is een echte zine, een informatief boekje met veel artikelen over vega(n) zijn, recepten en de laatste nieuwtjes op het gebied van dierenrechten. Het is ook gratis op internet te lezen.

.

Chickpea Magazine
chickpea

Een van mijn favorieten. Deze bestaat net als Tofu magazine zowel in een papieren als in een gratis op internet te lezen variant. Chickpea heeft hele mooie foto’s, heel lekker uitziende recepten, boeken recensies, inmaak tips en schoonmaak tips. Super inspirerend.

.

Vegnews
vegnews

Dit is echt het tijdschrift voor veganisten. Vegnews heeft interviews met beroemdheden, recepten van bekende vegachefs, kookboek recensies, recepten en de nieuwste producten.

.

Vegetarian Living
vegetarianliving

Dit is een Engels tijdschrift. Het biedt veel recepten, zowel vegetarisch als veganistisch, en vaak ook met tips om het vegetarisch gerecht te veganiseren. Daarnaast bevat het ook reviews van proefdiervrije producten, moestuin informatie en interviews.

.

Cook Vegetarian!
cookvegetarian

Wederom een Engelse titel met vooral veel recepten, recepten en recepten. Het bevat verder weinig andere informatie en artikelen.

.

BBC Vegetarian
bbc-good-food-magazine

Alle vegetarische recepten uit de kooktijdschriften van de BBC worden verzameld in een speciaal tijdschrift: Vegetarian. Handig. Net als Vegetarian Living is deze titel in Nederland te koop. Kijk eens bij boekhandel Athenaeum (sowieso een tijdschriften walhalla), AKO of Bruna.

Posted by on 30 augustus, 2013

LEAVE A COMMENT