Slowjuiceliefde deel 9: Groen Groen Groen

Sapje 9 alweer! Ook dit keer weer een groene smoothie. Deze keer gemaakt van: 1 grapefruit, twee appels, twee stengels bleekselderij en twee flinke handen spinazie. Eerst vroeg ik me af of het niet te zurig zou worden, de breekselderij en de grapefruit samen, vandaar dat ik er voor de zekerheid twee appeltjes bij deed. Prima combinatie!
Daarnaast had ik van iemand gehoord dat je de versapers kunt schoonmaken door er water doorheen te gooien terwijl je hem laat lopen. Dat heb ik geprobeerd. Er kwam wel wat extra pulp uit de pulp opening en nog wat water uit te sap opening. Verder had ik niet echt de indruk dat het veel helpt. De versapers is sowieso wel makkelijk schoon te maken, daarvoor zijn geen tips of trucs nodig. 🙂

Posted by on 19 juni, 2013

LEAVE A COMMENT