Kromkommer soep

KromkommerAls het op kant en klare soepen aankomt ben ik erg kritisch. Heel veel soepen zijn veel te zout, smaken vooral naar smaakversterker of hebben een rare structuur. Die koop ik natuurlijk liever niet. Tot mijn grote vreugde heb ik nu een lekkere kant-en-klare soep gevonden, die van Kromkommer.

Kromkommer probeert de gekke groente te redden. In Nederland wordt namelijk een hoop voedsel verspild. Sommige groenten hebben bijvoorbeeld de verkeerde vorm en worden daarom gewoon weggegooid en soms is er ergens plotseling ”te veel van” en verdwijnen duizenden kilo’s prima eten in de mega vuilnisbak. Zonde toch? Daar kun je beter soep van maken.

Dat is dus precies wat Kromkommer doet, ze maken er soep van. Er wordt gebruik gemaakt van biologische en niet biologische groenten. In de soep zitten geen smaakversterkers geen lactose, gluten of e-nummers. Het is eigenlijk soep zoals je die zelf zou maken. De soep is geschikt voor vegetariërs en veganisten., Er zijn drie soorten: biet, wortel en tomaat, in de toekomst komen daar waarschijnlijk meer soorten bij. Voor 570 ml soep betaal je €3,80.

Ik kocht een zak tomatensoep van Kromkommer bij de plaatselijke WAAR winkel en ik vond hem heerlijk. De soep had een goede structuur en was niet te zoet te zout of te zuur. De structuur was precies die van zelfgemaakte tomatensoep en er zaten hele gele tomaatjes in! Helemaal goed. Dit is zeker iets wat ik graag in de kast heb staan voor die keren dat ik echt geen zin heb om te koken. Dat je er ook nog eens groente mee redt, is natuurlijk mooi meegenomen.Kromkommer Kromkommer

Voor meer informatie over Kromkommer, verkoopadressen en meer kijk je op de website van Kromkommer.

Posted by on 15 juni, 2014

LEAVE A COMMENT