Minilights kerstlampjes

dreamlights02
Eerder dit jaar was ik op ShowUp en deze kerstlampjes van Minilights trokken daar toen mijn aandacht. Qua kerstlverlichting ben ik een enorme pietlut en ik ben niet de enige, mijn tante belde zelfs bij mensen aan als je vond dat ze leuke lampjes hadden. Om uit te vinden waar ze ze hadden gekocht, zodat ze ook kon kopen.

Nou mag je natuurlijk bij mij aanbellen, al denk ik dat ik dat wel een beetje raar zou vinden. Ik wijd er heel modern gewoon een blogpost aan. Mocht je trouwens meer inspiratie en zelfmaakideeën op kerstgebied willen dan raad ik je aan mijn Pinterestpagina te bezoeken daar heb ik massa’s ideeën voor je verzameld. Deze lichtjes passen er goed bij.
dreamlights01

Lampjes van glas

Ik heb twee soorten lampjes: aan een snoer die in het stopcontact kan en met een doosje eraan waar batterijen in kunnen. Je zou daar oplaadbare batterijen in kunnen stoppen en ze steeds weer kunnen opladen als ze leeg zijn. Ik vind ze vrij zuinig in gebruik. Die met een batterij kun je ook makkelijker wegwerken in een kerstkrans. De lampjes zijn allemaal voor binnen. De lampjes op batterijen zijn een slinger 10 glazen potjes met een lichtje er in. Ja, echt glas dus, wat ik supercool vind. Die met sneeuwkerstboompjes bijvoorbeeld, heb ik in mijn boekenkast gehangen, dat dus heel goed omdat er geen stekker aan zit.

dreamlights05

dreamlights06

dreamlights04

Lampjes van papier

De lampjes met snoer zijn iets groter en omhuld met een soort papier machévormpjes. Ik heb een snoer met kerstvormpjes zoals engelen en kerststerren en een wat neutralere met manen sterren en hartjes. Misschien laat ik die na kerst wel hangen. Anders is het na al die versiering ineens zo kaal.
dreamlights03

Je kunt deze lampjes kopen bij Minilights zelf, en op hun website vind je ook een lijst met online en offline verkoopadressen. En Minilights kun je de komende dagen allicht ook nog tegenkomen op diverse kerstmarkten en fairs.

Posted by on 16 december, 2017

1 Comment

  • Janne

    16 december, 2017

    Mooi!
    En wat leuk dat je de laatste dagen zo veel post, ik word er blij van dat telkens als ik naar je site ga er weer wat nieuws te zien is. Het is ook altijd echt iets nieuws, een boek waarvan ik nog niet gehoord had of eten dat ik niet kende of zoals nu kerstlampjes. Lauriekoek blijft een fijne site.

LEAVE A COMMENT