Mepal cirqula multikommen give-away

Mepal cirqula give-away @ Lauriekoek.nlIn een vorige blogpost zei ik al dat ik fan was van de Cirqula serie van Mepal. Ik heb leuk nieuws: met dank aan Mepal mag ik een set van deze vrolijk gekleurde bewaardozen weggeven! 

De set bestaat uit 5 bewaardozen in de nieuwste kleuren en maten die ik zelf erg handig vind. De kommen die in elkaar lijken te passen passen in elkaar, waardoor ze makkelijk zijn op te bergen. Ook zijn deksel loste bestelling en onderling inwisselbaar. De gelukkige winnaar wint één set met daarin alle 5 de bewaardozen. Wil je meer lezen over de Cirqula serie van Mepal, lees dan hier wat ik er al eerder over had te zeggen.
Mepal cirqula give-away @ Lauriekoek.nl

Mepal cirqula give-away @ Lauriekoek.nl

Mepal cirqula give-away @ Lauriekoek.nl

De set Mepal cirqula multikommen die je hier kunt winnen bestaat uit de volgende 5 kommen:

Multikom 3000ml vivid green

Dit is de grootste kom van de serie, heel handig om bijvoorbeeld deeg in de laten rijzen, om grote porties beslag in te maken voor de volgende ochtend, maaltijden voor meerdere personen in in te vriezen of ingrediënten in bulk te kopen en te vervoeren. Ik dacht altijd dat dit een veel te grote maat was, maar in praktijk gebruik ik hem heel vaak.Mepal cirqula give-away @ Lauriekoek.nl

Multikom 2250 ml vivid lilac

Deze maat is iets lager, maar nog steeds een grote kom. Handig om grote salades in te vervoeren, al heb ik ontdekt dat hij ook heel handig ronde cakes vervoerd. Een ideale maat als je een gerecht hebt gemaakt voor meerdere mensen dat je ter plaatse wil serveren.
Mepal cirqula give-away @ Lauriekoek.nl

Multikom 1250 ml vivid blue

Dit is mijn ideale een persoonsmaat om uit te eten. Net een pietsie groter dan de 1000 ml versie, wat in praktijk heel handig blijkt. Deze kleur blauw is echt heel mooi.
Mepal cirqula give-away @ Lauriekoek.nl

Multikom 1000 ml vivid mauve

Bijvoorbeeld voor een litertje soep.
Mepal cirqula give-away @ Lauriekoek.nl

Mepal cirqula give-away @ Lauriekoek.nl

Multikom 750 ml nordic sage
Dit is de kleinste maat, ideaal voor een ontbijtje of een eenpersoons kopje soep.
Mepal cirqula give-away @ Lauriekoek.nlMepal cirqula give-away @ Lauriekoek.nl
MEEDOEN IS HEEL EENVOUDIG

Meedoen kan tot vrijdag 26 mei 20:00 uur. Als je mee doet ga je er mee akkoord dat als je wint ik je adres deel met Mepal, zodat zij de prijs naar je op kunnen sturen.

Meedoen heeft geen zin meer de winnaar Charlona heeft inmiddels persoonlijk bericht van mij gehad.

Onder de dan achtergelaten reacties verloot ik met behulp van random.org de prijs. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht. Het heeft geen enkele zin om mij persoonlijk te gaan mailen of berichten te sturen om je winkans te vergroten, alleen de mensen die hier een reactie hebben achter gelaten maken kans op deze 5 Mepal bewaardozen!Mepal cirqula give-away @ Lauriekoek.nl

Posted by on 18 mei, 2023

35 Comments

 • Kelly

  18 mei, 2023

  Dit zien er heel handige en kwalitatieve bewaardozen uit! De verschillende formaten zijn ook erg praktisch en ik ben er zeker van dat ik ze allevijf vaak zou gebruiken. Daarom waag ik graag mijn kansje voor deze leuke give-away. 🙂🍀

 • Gonnie

  18 mei, 2023

  Deze wil ik heel graag winnen, ik kijk al weken naar mijn rommelige la vol met verschillende bakjes en losse denk seks……

 • Anne

  18 mei, 2023

  Leuk! Ik doe graag mee😊

 • Antoinette

  18 mei, 2023

  Wat een leuke kleuren! 😍

 • Francine

  18 mei, 2023

  Wat een mooie kommen. Ik doe graag mee.

 • Sanna Copini

  18 mei, 2023

  Leuk, deze zou ik graag proberen 🍀 🍀

 • Annemarie

  19 mei, 2023

  Wat een ontzettend mooie serie heeft Mepal gemaakt. Wie wil die nou niet gebruiken in de keuken. Zelfs als dekschalen op tafel misstaan ze niet. Ik ga ze gebruiken hoor, laat maar komen;)

 • Betty

  19 mei, 2023

  Mooi en ideaal, ik probeer geen voedsel te verspillen dus bewaar sowieso alle kliekjes

 • Maud van der Meer

  19 mei, 2023

  Wat een leuke kommen in vrolijke kleuren! Zou ik graag gebruiken

 • Anita H.

  19 mei, 2023

  Ik ding graag mee!

 • ruby

  20 mei, 2023

  ik doe heel graag mee!

 • Annemiek

  20 mei, 2023

  Tupperware, alles wat een vrouw nooit wist dat ze echt nodig had. En in zulke vrolijke kleuren dat het al je eten nog feestelijker maakt! Ik heb geen social media, waag toch een gokje om te winnen 😉

 • Toyah

  20 mei, 2023

  Wat een leuke, vrolijke kommen! Mijn plastic bakjes zijn aan vervanging toe en deze zouden perfect zijn daarvoor 🙂

 • Irma Gerritsen

  20 mei, 2023

  Wat handig! Ik loop vaak te hannesen met kommen met borden erop als ik eten mee wil nemen voor een groep. Dit ziet er praktisch (en leuk uit)!

 • Hiskia

  22 mei, 2023

  Een serieuze Mepal-groupie hier 👋 Ik ding graag mee!

 • Marie van Driessche

  22 mei, 2023

  Ooahh, ik ben net door al mijn bewaardozen / bakjes heen… dit zou te gek zijn!

 • Terry Alblas

  25 mei, 2023

  Supergezellige bakjes om te mealpreppen 🥰

 • Kelly Aarts

  25 mei, 2023

  Deze zijn leuk zeg! Meest van dit soort bakjes zijn altijd zo saai, maar deze zijn echt heel leuk! Ideaal voor mijn lunch naar school én de overgebleven etensresten! Mijn oude bakjes zijn inmiddels wel aan vervanging toe 😅

 • Daphne

  25 mei, 2023

  Dit zou echt ideaal zijn als ik volgend jaar mijn eerste stage ga beginnen voor een half jaar, op een makkelijke en stijlvolle manier lunch meenemen!

 • Annemieke Van Gent

  25 mei, 2023

  Heel handig en al die kleuren, toppers!

 • Charlotte

  25 mei, 2023

  Duurzaamheid is belangrijk voor veel mensen en ik ben daarin geen uitzondering. Toch heb ik de neiging om altijd teveel eten klaar te maken. Hou enorm van koken, en ja dan heb je de nodige leftovers die ik wel opeet. Maar ik schaam me ervoor dat ik ze nog steeds in wegwerp diepvrieszakjes in de koelkast prop… Dat kan toch veel beter?! En met deze prachtige Mepal set, plaats ik vol trots mijn Empty Fridge day restjes maaltijd op tafel voor familie en vrienden ! Dus ik doe graag mee. Volg je op insta als powerfulpud.

 • Hermien - KouweKleren

  25 mei, 2023

  Wat fijn dat ze deels in elkaar kunnen. Al zouden deze bakken bij mij vooral veel ‘on the road’ zijn. Ik sleep graag eten mee naar anderen. En in mij glazen vakken gaat dat toch minder handig.

 • Sharona Elst

  25 mei, 2023

  Wat een leuke actie! Deze kan ik goed gebruiken tijdens mijn dieet! 🤩🍀

 • Natasja v Heusen

  25 mei, 2023

  Wat een leuke actie en nog leukere kommen. Ik doe graag mee😍

 • MOnique

  25 mei, 2023

  Wauw, mooie kleurtjes zeg!

 • Esther

  25 mei, 2023

  Wat een leuke winactie en heel handig ook die uitleg erbij! Dit kan ik wel gebruiken na mijn verhuizing. 🤗

 • Saskia

  25 mei, 2023

  Heel leuk, die kleuren ook 💙💚💜

 • Charlona

  25 mei, 2023

  Toffe kleuren! Ik doe graag mee

 • Anouk

  26 mei, 2023

  🤩 Wauww wat een te gekke giveaway!
  Die wil ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Ik ben mega fan van de gehele Mepal collectie. Heb ook al een aantal producten in huis die dagelijks gebruik worden. Maar deze schalen kan ik zo goed gebruiken en daar zou ik heel veel plezier van hebben en ze zien er ook nog eens fantastisch uit. Dus ik ga super hard duimen voor een extra portie geluk 🍀 en hoop dat ik de lucky basterd mag zijn! 🥳

 • Martijn Groot

  26 mei, 2023

  Als wij iets over hebben van het avondeten, dan neem ik het de dag later mee naar het werk in een bakje van de Chinees. Collega’s doen dat ook maar dan in betere bakjes zoals deze van Mepal. Het komt wel eens voor dat mijn bakje is opengeschoten en die van mijn collega’s nog nooit. Misschien toch ook maar eens gaan voor hoogwaardige kwaliteit. Komt deze winactie dus mooi goed uit nu. Fingers crossed dan maar!

 • Kim Van Merwijk

  26 mei, 2023

  Super handig en ook nog eens in hele leuke kleurtjes! 😍😍😍

 • Lotte

  26 mei, 2023

  Ik zou ook graag meedoen met de winactie!

 • Marcella

  26 mei, 2023

  Ik doe ook graag mee! Ik ben ook groot fan van deze bakjes!

 • Kiki

  27 mei, 2023

  Lijkt me ideaal!

  • Laurie

   28 mei, 2023

   Je mag gerust nog reageren bij deze blogpost maar kans maken op een prijs kan niet meer. De winnaar heeft 26 mei bericht van mij gehad.

LEAVE A COMMENT