Fluf snack mat

Fluf snack mat @ Lauriekoek.nl
De Fluf snack mat is een herbruikbaar tasje om je boterham in mee te nemen. Je kunt hem helemaal open ritsen en dan heb je een handig platform om je broodje van te eten. Of deels openen en als zakje gebruiken om uit te eten. Simpel maar doeltreffend voor het meenemen van je lunch zonder plastic. Ik kan niet wachten tot ik mijn lunch weer ergens mee naar toe kan nemen. 

Het gemaakt van biologisch (Gots gecertificeerd) katoen aan de buitenkant en de binnenkant is van hergebruikte petflessen. Zo blijft hij fris en kan de binnenkant beter tegen vocht. Hij is ethisch gemaakt met verfstoffen die het milieu niet teveel belasten met niet giftige verfstoffen. Hij is uiteraard veilig om voedsel in te doen en hij mag worden gewassen in de wasmachine.Fluf snack mat @ Lauriekoek.nl

Fluf snack mat @ Lauriekoek.nl

Wat kan er allemaal in?

De afmetingen zijn 18 bij 19 cm en dat is een prima formaat voor twee boterhammen, een croissant, een flink bolletje of krentenbol. Als je de snack mat openritst ligt hij ook echt helemaal plat. De mat voelt zacht en flexibel aan en ook heel belangrijk: hij ruikt nergens naar. De rits ritst goed. Ik ben dol op items die in de vaatwasser of wasmachine mogen, want schoonmaken en afwassen is saai maar met een handwasje zijn eventuele vlekken er zo uit.Fluf snack mat @ Lauriekoek.nl

Fluf snack mat @ Lauriekoek.nl

Vrolijke print

De print die ik heb is de print happy bread, al zou ik hem persoonlijk toast noemen. Het merk Fluf heeft nog veel meer modellen en prints. Complete tassen met ook plek voor een drinkfles of koelelement met handvaten bijvoorbeeld, maar ook snacktasjes die meer op etuis lijken. Allemaal met de meest leuke prints, met fruitprint of regenboogjes maar ook met simpelweg het woord “snack” of “lunch”erop. Die met de “eat the rainbow” print met fruit en poppetjes is echt te schattig.

Handig

Al met al is de Fluf snack mat handig. Het is een fijn zacht maar stevig tasje met een goede rits. Het is altijd fijn om je brood ergens neer te kunnen leggen. Zeker op reis, bijvoorbeeld in de trein, waar je niet weet of oppervlakten regelmatig schoon worden gemaakt. De prints zijn ontzettend leuk, ik word blij van mijn blije boterham. De voering maakt hem vochtbestendiger dan een gewoon katoenen tasje en dat hij gemaakt is van biologische en hergebruikte materialen is ook tof.

Je kunt de Fluf snack mat en andere producten kopen bij kookwinkels en groene (web) winkels. Kijk voor een volledige lijst met verkoopadressen op de website van Eco warehouse.

 

Posted by on 8 juli, 2021

LEAVE A COMMENT