Kleurboek Voor Grote Mensen

IMG_2766[1]
De “grote vakantie” komt er weer aan en daarom mijmerde ik over het “vakantie doe-boek” dat ik vroeger altijd had. Je weet wel met raadsels, knutsels en andere dingen om te doen. Tegenwoordig is er voor volwassenen echter ook steeds meer keus. Zo kwam ik in aanraking met het concept kleurboeken speciaal voor volwassenen.

Het feit dat het speciale voor volwassenen is maakt dat de kleurplaten anders zijn. Het zijn minder kinderachtige voorstellingen, soms zelfs bijna grafische patronen. Sommige kleurplaten moeten heel precies worden ingekleurd omdat ze uit kleine oppervlaktes bestaan. Daarbij heb je al je concentratie nodig en daardoor kun je helemaal opgaan in dit kleurboek, als je dat zou willen.
IMG_2768[1]
IMG_2767[1]
Deze vakantie kun je je viltstiften, gelpennen, potloden en misschien zelfs wel je waterverf uit de kast trekken en helemaal losgaan op dit kleurboek. De bladzijden zijn van vrij dik papier en drukken niet door, ook niet bij viltstift. Ze zijn er in verschillende kleurboeken, ook met speciale thema’s zoals bijvoorbeeld folkart partronen. Mocht je daar van houden.

Ik mag een creatief kleurboek voor grote mensen weggeven!
Wat moet je doen?

 • Laat hieronder een leuke reactie achter.
 • Gebruik een geldig e-mail adres anders kan ik geen contact met je opnemen als je hebt gewonnen.
 • En ik zou het leuk vinden als je Lauriekoek liked op Facebook.

Op donderdag 10 juli om 20:00 verloot ik het kleurboek onder de comments. Tot die tijd kun je dus meedoen!  Meedoen kan niet meer de winnaar is Eline! (loting met het programma random.org)

Succes!

Posted by on 1 juli, 2014

19 Comments

 • Hanneke

  1 juli, 2014

  Waar blijven al die leuke reacties zeg! Dit lijkt me een ontzettend leuk kleurboek. Heb wel eens een vergelijkbaar boek in de handen gehad.
  Wat jij hebt ingekleurd vind ik ook erg tof. Juist omdat je een deel niet hebt ingekleurd, springt het ingekleurde er erg uit. Ik houd erg van grafische patronen, dus je zou me erg blij mee maken. Leuk als ik straks voor de tent zit ;-).

  O ja…nog een vraagje: bij bloglovin komen jouw berichten altijd laat tussen de berichten te staan. Dus het bericht van 1 juli is pas op 2 juli zichtbaar. Weet jij toevallig hoe dat komt?

 • Hanneke

  1 juli, 2014

  Oooh….ik zie het nu al. De tijd op je blog klopt niet (of is dat het probleem bij mijn pc). Het is nu 2 juli (21.00 uur) en bij mijn post staat een andere tijd. Vreemd…?!

  • Laurie

   1 juli, 2014

   Dat is een probleem van de server inderdaad, daar kan ik helaas niets aan doen.

 • Betty

  1 juli, 2014

  Leuke aktie, ik wil wel zo’n kleurboek winnen! Kan me al voorstellen hoe ik er helemaal in op ga tijdens het kleuren!

 • Katja

  1 juli, 2014

  Wauw wat gaaf, en wat een leuke manier om heerlijk creatief bezig te zijn! Het lijkt mij een heerlijke tijdsbesteding, even met je gedachten met anders te zijn, heerlijk weg te dromen met het kleurboek (en het liefste in de zon!) en te zorgen dat elke pagina weer een kunstwerkje wordt!

 • Eline

  1 juli, 2014

  Ontzettend leuk idee! Lijkt me heerlijk weer als kind te zitten kleuren. Lekker meditatief. 🙂

 • Carine

  1 juli, 2014

  Ik pak wel eens de mandala kleurboeken van de kinderen maar dit is nog veel leuker!
  Deze zomer geen vakantie maar 2 verhuizingen voor mij dus af en toe even helemaal weg zijn in mijn eigen ( kleur) wereld lijkt me heerlijk.

 • Ilse

  3 juli, 2014

  Oh wauw, cool!
  Ik heb gemerkt dat (in)kleuren een van de weinige dingen is die mijn hoofd helemaal leeg maakt (en ook nog eens leuk is!).
  *fingers crossed!*

 • Anita H.

  5 juli, 2014

  Erg leuk, zo’n kleurboek. Compliment aan degene die dit bedacht heeft…. Ik doe graag mee.

 • Ooh, hier heb ik al zo vaak op staan te kijken in de boekhandel! Lijkt me echt onzettend leuk om te doen, fingers crossed 🙂

 • Maartje

  6 juli, 2014

  Ooh dit lijkt me geweldig! Ik was als kind verzot op kleuren, heb menig wit tekenboekje op de basisschool verslonden en kleurplaten waren toch echt wel favoriet. Nog steeds heb ik vaak creatieve neigingen en dit boekje zou in mijn vakantie super van pas komen. Lekker kleuren met een kopje yogithee nadat ik in de keuken veganistische cupcakes heb gebakken, jaaa ik zie het al helemaal zitten 🙂 Dan haal ik in de winkel mooie kleurstiften en voel ik me weer als een kind zo rijk…

 • marian

  7 juli, 2014

  nou dat boek is helemaal geschikt voor mn man, hij zit heel vaak mandela s te kleuren
  groetjes marian

 • Cornelia

  7 juli, 2014

  Vind het zooo lekker lazy invullen met kleurtjes het einde in de zomer. Je schiet net niet uit met je kleurstift, je ogen vallen bijna dicht, maar toch gaat het inkleuren door. Je reinste meditatie!

 • Nomi

  7 juli, 2014

  Haha, is wel iets voor mij! Mijn brein is overwerkt momenteel, en volgens mij zorgt inkleuren voor wat rust in het hoofd. Heel geschikt voor de vakantie en te onthaasten!

 • Annemiek

  8 juli, 2014

  Leuk! Daar mee kan ik m’n vent verassen die stiekum een “reuzekleuter” is 😉 en dan hoeft hij de kleurboeken van onze dochter niet meer te pikken 🙂

 • Frauke

  10 juli, 2014

  Wat een leuk blog heb je. Dit boek zou ik graag klekker inkleuren.

 • Lara

  10 juli, 2014

  Na een jaar hard studeren, ben ik eindelijk afgestudeerd! Ik kan deze zomer dus wel wat ontspanning gebruiken, dit kleurboek lijkt me echt te gek!! Omdat ik stiekem nog altijd geniet van kleuren, wanneer ik dit samen met de oppaskids doe!

 • Maaike Roubos

  14 oktober, 2014

  Hallo lauriekoek, eindelijk vakantie!! Ik ga zo naar Australië met het vliegtuig. Ik moet ongeveer 2 dagen vliegen. 2 dagen!!! Hoe moet ik me dan vermaken?! Ik dacht… als ik nou win, kan ik me dan ten minste grote deels van mijn reis vermaken. Ik hoop dat jullie me dit kleurboek gunnen en me veel teken plezier gunnen in het vliegtuig.

  Liefs, Maaike

  • Laurie

   14 oktober, 2014

   Gunnen of niet, de winnaar is ruim drie maanden geleden al getrokken. Die winnaar heeft inmiddels haar kleurboek inmiddels ontvangen. Het boek is ook verloot, dat wil zeggen dat iedereen een gelijke winkans heeft gehad.
   Als je een kleurboek wil zal je dat dus moeten kopen bij een winkel, of je kan zelf wat kleurplaten uitprinten en die meenemen in het vliegtuig.

LEAVE A COMMENT