Just Nuts

IMG_2656[1]
Sinds kort hebben ze ze weer bij AH To Go en heb ik ze weer herontdekt: Just Nuts. Er zijn repen (gezoet met appelsap en dadel) en doosjes met nootjes. Just Nuts is Fairtrade, biologisch en bovendien volgens hun eigen verpakking goedgekeurd door de IAHS: de International Association of Healthy Squirrels. En wat voor eekhoorns goed is, is ook voor mij goed natuurlijk.

Daarom probeerde ik twee repen, een met cranberry’s en apple-cinnamon. Beiden zijn erg lekker, de cranberry is niet te zuur en de apple-cinnamon deed me een beetje aan appeltaart denken. De repen zijn sticky en zijn echt een substatieel tussendoortje.
IMG_2657[1]
IMG_2679[1]
Van de doosjes met nootjes probeerde ik een variant met hazelnoten-, kokos- en rozijnen en een met cashewnoten en cranberry’s. Bij de cranberrymix zijn de cranberry’s gezoet met appelsap om ze iets minder zuur te maken, de cashewnootjes zijn hierin heel licht geroosterd, lekker, maar de mix met hazelnootjes, kokos en rozijnen is mijn favoriet. Ik ben de laatste tijd echt dol op alles waar kokos in zit. Ook de hazelnoten zijn licht geroosterd.

De zakjes waar de nootjes in zitten zijn biologisch afbreekbaar en er zitten noch in de repen noch in de notenmixen onnatuurlijke toevoegingen. Alle producten zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Heel simpel eigenlijk, maar wel heel erg lekker. Voor meer informatie verkoop adressen en voedingswaarden kun je de website van Just Nuts bezoeken.

Posted by on 10 juni, 2014

1 Comment

  • Petra

    11 juni, 2014

    De hazelnootjes met kokos en rozijntje vind ik een heerlijke mix….maar eigenlijk ben ik een mega noten liefhebster , dus al deze producten spreken mij heel erg aan…jammie!

LEAVE A COMMENT