Boekrecensie: Veganistisch Koken 100 Recepten

Veganistisch KokenJe kent ze misschien wel, van die kleine kookboekjes die vaak in budget- of tweedehands boekwinkels te vinden zijn. Je loopt er vast wel eens langs. Nu het Sinterklaastijd is en je wellicht met een klein budget meerdere leuke cadeautjes hoopt te kopen, is het allicht een idee om op zoek te gaan naar dit kookboekje. Het kost slechts 2 á 3 euro en je krijgt er het volgende voor terug.

Het is een kookboek met maar liefst veganistische 100 recepten (en dat is al meer dan mening ander kookboek). Het is onderdeel van een serie vergelijkbare kookboekjes en daar is ook al een vegetarische variant van. Beiden zijn erg leuk. Het begint met smoothierecepten en andere ontbij ideeën. Er staan verder lunchrecepten  in, snacks, diner- en nagerechten. Enkele opties die je in dit boekjes vindt zijn: ahorn-bananen shake, granola, tofuscramble, zoete popcorn, groente pakora’s, groene crostini, walnotenpaté, pizza met geroosterde groente en een pecan-cranberrytaart.Veganistisch KokenVeganistisch Koken
Veganistisch KokenVeganistisch Koken
Het is een heel eenvoudig boekje, er staat bij elk gerecht een foto er word geen gebruik gemaakt van moeilijke ingrediënten. Het boekje is ook echt veganistisch, er wordt niet per ongeluk een keer gebruik gemaakt van honing of iets anders geks wat stiekem wel een dierlijke oorsprong heeft.. Er staat zelfs in dat je alles wat je zelf koopt goed moet bestuderen om te zien of het veganistisch is. Het is onduidelijk wie eigenlijk de auteur is, maar hij of zij weet waar het over gaat en dat is mooi!

Stop het in iemands schoen zou ik zeggen!

Veganistisch koken 100 recepten
Auteur onbekend
Parragon
€2,99 (o.a te koop bij Vega-Life)

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 30 november, 2013

2 Comments

 • Daniëlle

  1 december, 2013

  Ja, leuk! Wil het boekje voor mezelf bestellen, maar voor die prijs kan ik er ook wel eentje voor mijn moeder kopen, voor als ik blijf eten. Fijn om te lezen dat het een leuk kookboek is.

 • Miss Wong

  23 december, 2013

  Hey, waar kan ik dit boekje bestellen. Of kan dat gewoon bij bol.com oid. Ik bestel zelf weinig dingen via internet, dus ben er zelf niet handig in haha.
  Dit lijkt me een leuk cadeau voor mijn schoonmoeder!

LEAVE A COMMENT