Slowjuiceliefde deel 11: Wortel en Peterselie

Wortel en peterselie (dus niet wortelpeterselie, dat is iets anders) een klassieke combinatie. Zou het als sap ook werken? Dat vroeg ik me af, dus ik nam een plantje peterselie en 500 gram wortels en deed ze in de versapers. Het resultaat was een bruin uitziend sapje met de lekkere hartige frisse smaak van Peterselie. Het werkt dus ook als sap en met rauwe wortel heel goed. Voor dit sapje kun je het beste de fijne zeef van de versapers gebruiken, tenzij je van vezelig sap houd uiteraard.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>