The Cold Pressed Juicery

IMG_0161[1]
Er is weer een leuk adresje bij gekomen in Amsterdam, waar je terecht kunt voor een sapje of een smoothie: The Cold Pressed Juicery. Een hippe en een beetje apotheekachtige ruimte, waar je naast je dagelijkse shot groente en fruit ook raw granola en raw salades kunt vinden. Alles wordt er ter plaatse geperst, de sappen liggen voor het grijpen in een van de drie koelkasten, de smoothies kun je aan de counter bestellen, deze betaal je en vervolgens lever je het bonnetje bovenin in bij een loket waarna het snel voor je wordt klaargemaakt.
IMG_0158[1]
IMG_0162[1]
Het hele pand ruikt heerlijk, de geur van vers gesneden fruit en groente. Ik koos voor een “pret a protein” sap met boerenkool, limoen, komkommer, appel, peer en spirulina. Om het nog eens extra groen te maken nam ik er ook een shot tarwegras bij. Mijn gezelschap ging voor een smoothie met zelf gefermenteerde kokos yoghurt. Het sap was erg lekker, fris fruitig, groen van smaak, maar niet te bitter. Het tarwegras smaakte naar tarwegras, wat niet ieders smaak is maar gelukkig wel de mijne. En de smoothie met yoghurt, waar ik ook van heb geproefd was ook verrukkelijk.

juice02 juice01
Vrijwel alles is veganistisch, alleen bevatten sommige smoothies en sappen honing. Dat staat duidelijk op het etiket en op de kaart aangegeven. 99% van de ingredienten zijn biologisch. Het personeel is erg aardig en helpt je graag op weg als je niet weet wat je moet kiezen.
IMG_0160[1]

Zoek je een hippe plek voor sappen, smoothies en andere vitamine boosters op een centrale plek in Amsterdam? Ga dan eens langs The Cold Pressed Juicery te Willemsparkweg 8 in Amsterdam (nabij Museumplein)

Voor openingstijden en informatie kun je terecht op de website van The Cold Pressed Juicery.

Posted by on 14 november, 2014

LEAVE A COMMENT