Lovechock Cherry/Chili

Love ChockRauwe chocola is een van mijn favorieten dat staat voor mij inmiddels wel vast. Ik was dan ook heel verheugd toen ik hoorde dat Lovechock aankondigde dat er een nieuwe smaak op komst was: Cherry/Chili, rauwe chocolade gezoet met kokosbloesemnectar, verrijkt met een snufje chillipoeder en speciale kersen uit Oezbekistan.

Peper is een specerij dat goed bij chocola past, het wordt dan ook vaak toegevoegd aan chocola of warme chocolade melk voor een extra kick. Zo ook in deze reep. Al denk je misschien eerst: waar blijft de chili nou? Maar geloof me je gaat hem echt proeven! Ik moet zeggen de chili prikt uiteindelijk flink in de mond, maar ik ben dan ook zeker geen geoefende pepereter.  De kersen zijn lekker sappig en geven een fijne extra zoetige chewy touch aan de chocola. Bij elke reep zit een spreuk of affirmatie. In mijn geval was dat: I wake up to my sacred truth. En ja, na deze pittige ervaring was ik zeker wakker!

De verpakking van Lovechock is biologisch afbreekbaar. Lovechock betaalt leveranciers een goede prijs en de producten zijn biologisch gecertificeerd. Oh, en wat ik nog niet wist is dat de repen worden gemaakt in een sociale werkplaats. Niet alleen de chocola geeft dus een goed gevoel, ook aan de omstandigheden daaromheen is goed nagedacht.Love Chock
Er zijn nog 5 andere smaken Lovechock: Pure/Nibs, Almond/Fig, Goji/Orange, Mulberry/Vanilla en Pineapple/Incaberry. Je kunt de repen vinden bij de Natuurwinkel, de Ekoplaza, Marqt, Vitaminstore, G&W winkels en verschillende webwinkels.

Posted by on 3 oktober, 2013

1 Comment

  • Martine

    14 november, 2013

    De Liefde voor chocolade gaat heel diep!

LEAVE A COMMENT