Natur Green Coco Creamy

Naturgreen 01
Laatst ontdekte ik een nieuw plantaardig toetje, een dessert op basis van kokos. Het merk heet Natur Green en het is verkrijgbaar in drie verschillende smaken, kokos, kokos & cacao en kokos & ananas. Het toetje is biologisch en ik kocht het op de markt in Arnhem voor 1,95 (voor twee eenpersoonsbakjes). 

Kokos is momenteel een enorme hype dus er komen steeds meer dingen op kokosbasis. In tegenstelling tot Coyo, dat echt alleen kokos uit een kokosnoot als basis heeft en behoorlijk of yoghurt lijkt, is dit meer pudding. Het heeft ook echt die wiebelige structuur van een pudding. Het toetje is gezoet met rietsuiker en bevat ook inuline, wat heel eng klinkt maar eigenlijk gewoon plantaardige ingrediënt is, met vezelachtige eigenschappen.
Naturgreen 02
Het smaakt voornamelijk zoet en ook de kokos proef je erg goed, ik had de cacaovariant, maar meer dan een lichte chocolade smaak proefde ik niet. Ik vond het lekker en ik denk dat ik ook zeker eens de andere smaken ga proberen. Er is trouwens ook een variant met amandel-vanille, maar deze heb ik nog niet gespot.Natur Green

Stiekem had ik gehoopt dat dit product meer op de plantaardige yoghurt zou lijken zoals ze die bijvoorbeeld in Amerika verkopen. Dat is echt yoghurt op basis van amandel, kokos of hazelnoot. Toch ben ik blij met de extra optie die er bij is gekomen op het gebied van plantaardige en kant-en-klare toetjes.

Ik heb het toetje nog nergens anders gezien dan op de zaterdagmarkt in Arnhem. Het is verkrijgbaar bij kraam die mijnnatuurwinkel.nl , bakker Mart en notenkraam de Eekhoorn in een is. Hij staat tegenover de biologische groentekraam.marktkl

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 23 juni, 2014

2 Comments

LEAVE A COMMENT