FoodWeLove Box – Samengesteld door de Groene Meisjes

FoodWeLoveIk ben geloof ik best wel fan van de FoodWeLove box. Ik vind het elke keer weer een feest om hem open te maken en te kijken wat er in zit. Tegenwoordig geven ze zelfs aan of de inhoud van een box vega is of niet, wat erg handig is voor mensen zoals mij. Deze keer is de inhoud van de box bepaald door Merel en Jamie aka De Groene Meisjes. Zij hebben net een ontbijt e-boek geschreven en de ingrediënten van de box passen dan ook in dat thema. Er zit ook een kortingscode bij zodat je als je het e-boek besteld 2,50 korting krijgt. FoodWeLove
FoodWeLove
Goed wat zit er in deze editie van de FoodWeLove box? nou het volgende:

Kokosvet van Royal Green (biologisch). Ik bak er in en ik gebruik het als body lotion. Eerder schreef ik deze blogpost over kokosvet en kokosbloesemsuiker. De kokosbloesemsuiker van Royal Green zit er overigens ook bij. Ik verheug me er alweer op om deze vegan muffins te maken.
FoodWeLove FoodWeLove

Een superfoodmix van Jan Gotje (biologisch). Ik ken Jan Gotje van de notenmixen die je kunt kopen bij Marqt, maar ik wist niet dat hij ook aan superfoods deed. Deze besjes zijn ideaal om mee te nemen in een klein doosje als snack of om over de havermout te strooien.FoodWeLove

FoodWeLove
Boekweitmeel van Pit&Pit. Boekweit heeft een beetje een geitenwollensokkenimago, maar gelukkig zien steeds meer mensen in dat het een hele fijne meelsoort is waar je bijvoorbeeld hele lekkere luchtige pannenkoeken mee kunt bakken.

Vanilla chai thee van Pukka (biologisch, fairtrade)
Ik ben toevallig dol op de thee van Pukka. Het smaakt kruidig en een beetje rooibosachtig. Very nice!
FoodWeLoveFoodWeLove
Waar zou ik zijn zonder plantaardige melk? Laat ik mijn eigen vraag maar beantwoorden: Nergens. Goed dat er in deze box een pak Amandelmelk van Provamel (biologisch) zit. Of het nou als smoothie, als ingrediënt bij het bakken of door de havermout is. Bij mij gaan er elke week wel een paar pakken doorheen.

FoodWeLove
Last but not least: Een cacao delight reep van Nakd. Dit is een lekker en voedzaam tussendoortje, eerder schreef ik deze post over Nakd.

Enthousiast geworden? Voor meer informatie en om de FoodWeLove box te bestellen kun je terecht op de website FoodWeLove.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 24 april, 2014

LEAVE A COMMENT